Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapor na orientálny spôsob

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jojko Jojko

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 477 kJ /
1 787 kcal
Bílkoviny133,76 g
Tuky122,42 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,48 g
Sacharidy28,84 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapra očistíme, vypitveme, umyjeme, osušíme obrúskom, pokrájame na 4 väčšie alebo 8 menších kúskov, osolíme a poprášime múkou rozmiešanou s mletým čiernym a karí korením a mletou červenou paprikou. Krok 2: Takto pripravené porcie kapra opečieme na horúcom oleji a vyberieme na tanier. Krok 3: Na zvyšnom oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu a na rezance pokrájanú zeleninu, osolíme, podlejeme lyžicou vody a prikryté dusíme asi 15-20 minút. Krok 4: Potom pridáme pokrájané hríby, nakladanú papriku a opečenú rybu, prikryjeme a ešte spolu dusíme asi 10 minút.
Podávame s ryžou.

Zveřejněno 30. 5. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapor na orientálny spôsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vEM

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapor na orientálny spôsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vEM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Já ale vůbec nevím, jak jsem tohle mohla přehlédnout? Nádhera!:yes::yes: Kapříka bych měla ještě mít:-p

My podávali s chlebem, rýže k rybě by u nás neprošla:-//Jinak výborné!!!:yes:

Tématické fráze:
kapor, kapor recept, nakládaný kapr, kapor recepty, recept kapor, nakládaná žebra, nakládáná treska, recepty na nakladana žebra, aljašská treska se zeleninou recept, kapor na česneku, recepty kapor, kapor na, marinada na kapra, priprava ryby kapor, řezanka z kapra, kapor recepty pomazanka, recepty kapr výborné, aljašská treska na karí, recepty z ryb kapor, výborné recepty nakládaný kapr

Suroviny:
kapr, sůl, olej, cibule, celer, mrkev, paprika sterilovaná, houby naložené, pepř mletý, koření kari, mouka hladká, paprika sušená sladká

Přidat fotografie receptu