Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 895 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,58 g |
Tuky | 7,32 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 36,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s kedlubny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ez4
Moje poznámka
Hovězí s kedlubny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ez4
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Ovocná tlačenka
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chábovica (zelná polévka)
Sahula před 6 minutami
Pampeliškový sirup
Borisovaanna před 52 minutami
Kuřecí čínské nudle
Misicka77 před 1 hodinou
Beránek biskupský
Moanka před 3 hodinami
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 6 hodinami
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 7 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 7 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 8 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 9 hodinami
Křupavé placičky vločkové, rychlé
slunicko166 před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na kedlubnách,
dušené kedlubny,
hovězí v kedlubnách,
hovězí na kedlubnech,
hovězí maso na kedlubnách,
dušená kedlubna,
recepty pro miminka,
hovězí maso v kedlubnách,
hovězí s kedlubnami,
dušené kedlubny s masem,
dušené kedlubny s hovězím masem,
batole a hovezi maso,
recepty z kedlubny,
hovezi s kedlubnem,
recepty pro 7 měsíční miminko,
hovězí s kedlubnou,
hovezi maso s kedlubnama,
hovězí pro batolata,
recepty dušené kedlubny,
dušené kedlubny recept
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
kedlubna,
pepř,
sůl,
kmín celý,
mouka,
olej
Komentáře (8)