Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička " naostro"

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie786 kJ /
188 kcal
Bílkoviny4,70 g
Tuky0,74 g
Vláknina10,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 615 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy38,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krkovičku naklepeme, osolíme a potřeme z obou stran rozetřeným česnekem, každou 2 stroužky. Necháme 15 minut uležet. Krok 2: Pak na oleji z obou stran zprudka opečeme a přendáme do pekáčku vymazaného olejem. Krok 3: Maso posypeme cibulí, zbytkem česneku nakrájeného na plátky a čili papričkou. Krok 4: Ve 2 dcl vody rozkvedláme 4 lžíce kečupu a maso zalijeme. Krok 5: Přikryjeme druhým pekáčkem, nebo alobalen a pečeme na 200 stupních cca 45 minut. Krok 6: Pak odkryjeme a ještě 15 minut pečeme bez příklopu na barvu.
Jako příloha jsou vhodné opečené brambory.

Zveřejněno 30. 1. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička " naostro"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XMKl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička " naostro"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XMKl

Marie

Komentáře (11)

Uloženo:-)):yes::-p:-*...+1

janatka jojo, i u nás vede krkovička;-) A díky za fotku!!

Chutnalo nám všem a ani děckám nevadilo,že to bylo ostřejší!!!Krkovička ta je ideální pro tento receptík,myslím si ,že třebas s pleckem by to nešlo dohromady.Máme krkovičku raději!!:-p

clupmi díky, i za stránky, které jsi mi poslala:-)

Naháči vypadají pěkně opáleně a budou i jistě dobře chutnat. :yes: Místo dvou udělám radši hned čtyři. Nevadí mi jíst několikrát po sobě stejné jídlo. Bodík + udělen. Ukládat nemusím, protože ve tvé "kuchařce" listuji často. :-K
http://clupmi.blog.cz

:-p:yes::yes::-K

Suvicka, já se vždycky snažím vařit z toho, co můžu běžně koupit, nebo co mám doma. Díky.;-)

Jednoduche, vyborne. Posilam 6. bodik :yes:, fotky jsou vydarene. Presne takove, ze bych to hned vyzkousela. :-p Jen jsme ted po obede. Dobra inspirace na pristi vikend. :-K:-K:-K

To vypadá dobře. :-)

Další dobré masinko:yes::yes:

Už se mi sbíhají sliny :-p +1:yes:

Tématické fráze:
krkovička recepty, krkovička, ohniva krkovicka, vepřové maso recepty, krkovička s čili, recepty krkovička, krkovička na kečupu, recepty z krkovice, plátky z krkovice na kečupu, krkovička na čili, recept ohniva krkovicka, krkovice recepty, recepty ohniva krkovice u, ohniva krkovice, recepty na krkovicku, krkovička s hromádkou, vepřová krkovička na ostro, recept maso na ostro, krkovice recept, krkovička-recept

Suroviny:
krkovice vepřová, cibule, chilli paprika čerstvá, česnek, kečup ostrý, pepř mletý, sůl, olej, voda

Přidat fotografie receptu