Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Harlekýn

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sarka 38

Náročný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 883 kJ /
3 796 kcal
Bílkoviny66,72 g
Tuky210,58 g
Vláknina25,60 g
Cholesterol 866 mg
Sodík 871 mg
Sůl2,69 g
Sacharidy395,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze surovin na těsto uděláme korpus, který v dortové formě upečeme. Krok 2: Ze 7 dkg hery a 2 dkg hladké mouky uděláme světlou jíšku, kterou zalejeme 250 ml mléka (studeného) a 2 minuty povaříme. Až to vychladne, tak do této směsi přidáme 20 dkg hery, 15 dkg moučk. cukru a 2 lžíce kakaa. Utřeme do hladkého krému. Krok 3: Natřeme krém na vychladlý korpus v dortové formě, potom po odležení (alespoň hoďku v lednici) vyndáme opatrně z "kroužku" dortové formy a potřeme ho celý čokoládou na vaření. Krok 4: Do té čokolády na vaření přidávám trochu mléka, tolik se při krájení neláme.

Zveřejněno 30. 1. 2011

Poznámka autorky sarka 38

Fotku dám dodatečně :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Harlekýn

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jnrz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Harlekýn

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jnrz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

:yes::-p

Tak tam dejte máslo, to nevadí;-)

já nee, krém z hery nám nechutná, z másla jooo

Je moc dobrý, nevím jestli by se spíš neměl jmenovat "pařížák", ale já ho mám napsanej už léta, pod názvem harlekýn:-p:-Djako z cukrárny....

Pokud ho někdo zkusíte, budu ráda , můžete přidat i fotku. Dělala jsem ho před 3 dny, jenže jsem ho nestihla nafotit :-p

Asi moc dobré, ale fotka by nebyla;-)

Tématické fráze:
nejlepší recept na dort harlekýn, harlekýn recept, korpus na harlekýn, harlekýn, harlekýn jako z cukrárny, těsto na harlekýn, dortove formy, harlekýn korpus, korpus harlekýn, recept harlekyn, krem na harlekyn, korpus na harlekýna, recept na harlekyn, dortové krémy, nejlepši harlekyn, krém harlekýn, korpus harlekyn recept, krem z hery, recept na korpus harlekýn, recept na harlekýna

Suroviny:
cukr moučkový, žloutek, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, bílek, tuk hera, mouka hladká, mléko, tuk hera, cukr moučkový, kakao, čokoláda na vaření

Přidat fotografie receptu