Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 8

8

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 809 kJ /
910 kcal
Bílkoviny189,38 g
Tuky5,77 g
Vláknina22,20 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 690 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy15,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky ryby osolíme, pokmínujeme, opepříme a položíme na plech potřený olivovým olejem a máslem. Zasypeme cibulkou, potom přidáme 1 lžíci kečupu nebo rajského protlaku. Krok 2: Zatím si ještě v malém kastrůlku na chvilinku podusíme rozmrazené hříbky a pak když jsou hříbky měkoučké, tak je navršíme na ryby a dáme vše pozvolna zapéci, dokud se neudělá zlatá kůrka. Krok 3: Podáváme pak s opékanými brambory, rybu pak ještě na talíři můžeme zakápnout citronem.

Zveřejněno 31. 1. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JPBl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JPBl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Vypadá to na skvělou dobrotu:-p:-p:yes:+5

Vypadá to moc lákavě!!:-p:yes:

jo ,to je vazne namka, delam to rada, ty houbicky a ta rybicka, pak uz tó jime, jen to vyndame,:-p moc to mam dobrou chutm nekdo dava jest citron,ale je to moc dobre, zkuste a dobrou chut Ivka

:-K Myško, cos vařila kašičku, krásně jsi uvařila, či lépe upekla pangase. U nás je ve velké oblibě. Buď ho smažím v trojobalu nebo v těstíčku, nebo jen tak přírodní na pánvi na kmíně. Je to velká mňamka.
:yes:+2.bodík:yes:

Dobrou chut..

Tématické fráze:
treska recepty, losos na hribkach, ryba na hřibkach, prirodni treska recept, treska recept, ochutit tresku, ryba v olivovém oleji, jak ochutit tresku, ryba na olivovem oleji, přírodní platky na hříbkách, recepty ryby na hříbkách, treska recepty prirodni, hovězí na hříbkách, treska, jak udělat tresku, treska na protlaku a zelenině, ryby na hříbkách, treska versus losos, prirodni rizky na hribkach, pangasius na olji

Suroviny:
treska, houba hřib, olej olivový, máslo, kmín celý, citron, pepř, protlak rajčatový, sůl, cibule

Přidat fotografie receptu