Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 809 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,38 g |
Tuky | 5,77 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPBl
Moje poznámka
Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPBl
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 5 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 6 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 8 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 46 minutami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 2 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 4 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 4 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 5 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 5 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 5 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 6 hodinami
Tématické fráze:
treska recepty,
losos na hribkach,
ryba na hřibkach,
prirodni treska recept,
treska recept,
ochutit tresku,
ryba v olivovém oleji,
jak ochutit tresku,
ryba na olivovem oleji,
přírodní platky na hříbkách,
recepty ryby na hříbkách,
treska recepty prirodni,
hovězí na hříbkách,
treska,
jak udělat tresku,
treska na protlaku a zelenině,
ryby na hříbkách,
treska versus losos,
prirodni rizky na hribkach,
pangasius na olji
Suroviny:
treska,
houba hřib,
olej olivový,
máslo,
kmín celý,
citron,
pepř,
protlak rajčatový,
sůl,
cibule
Komentáře (5)