Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladko-kyselá ryba po asijsku

Nejen maso, ale i ryba - pro nás trochu nezvykle - se může podávat se zeleninou. Výběr druhu mořské ryby je zde ponechán na vás. Pikantní příchuť jídlu dodají kořenící přípravky asijské kuchyně.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Jasous

Středně náročný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 097 kJ /
740 kcal
Bílkoviny95,85 g
Tuky25,79 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy27,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvařte směs Easy Mix-Atjar Kuning Mix v 250 ml vody. Krok 2: Přidejte ocet, sůl a cukr do sladkokyselé chuti. Krok 3: Na pánvi v oleji osmažte rybu. Krok 4: Vyjměte rybu a do téhož oleje přidejte okurky, papriky, cibuli a zeleninu mírně orestujte. Krok 5: Ryby se zeleninou dejte do omáčky a pár minut duste.

TIP: Jak kupovat čerstvou mořskou rybu

Zveřejněno 6. 2. 2011

Poznámka autorky Jasous

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sladko-kyselá ryba po asijsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/49AJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sladko-kyselá ryba po asijsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/49AJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Dívám se na receptík, čtu komentáře, taky občas někdy použiju něco z pytlíku nebo něco v kostce, tak to neodsuzuji. Nevařím tak denně. Tady tu směsku neznám, tak chuť nedovedu posoudit. Jinak nehledám za vším reklamu, ale někdy se sama nabízí a ani ji není třeba hledat......

Holky nezlobte se, ale nesouhlasím s vámi. Jsou tady recepty, které se k tady tomu nedají přirovnat. Já netvrdím, že si to uvařím, rozhodně mám ráda dostupné suroviny, ale nějak mám pocit, že tady někdo pořád buď napadné éčka, nemo masox, nebo já nevím, co ještě. Někdy fakt žasnu, jak rychle někdo přidá odkaz, kde našel tentýž recept:-(. Jak to stíháte? Já mám pocit, že jsem na PC déle, než sama chci, ale abych hledala podobné recepty, nebo se hrabala ve svědomí konkrétně Jasous, jestli měla takový, nebo onaký důvod k vložení receptu, no, já nevím:-( Asi to říkám moc jednoduše, ale tedy úplně polopaticky chci říct, nehledejte za vším reklamu a chybu;-)

Jasous, souhlasim s Elizou. Tohle je skryta neplacena reklama, protoze bez vasich vyrobku nikdo pokrm neuvari a myslim si, ze v tomto pripade malinko zneuzivate tyto stranky ve vas prospech. Nejde vam tolik o to, podelit se s ostatnimi o recept jako o prezentaci vasi firmy. Jeste bych chtela podotknout, ze vyraz "morska ryba" je zavadejici. Kazda ryba ma jinou chut a maso a vyzaduje jinou upravu a koreni. Morska ryba je napr. zralok, tunak, losos, cod atd. Nechcete prece tvrdit, ze zminene koreni se hodi na vsechny ryby, kdyz kazda z nich ma jine maso...?

Jasous, to je sice hezké, ale nemůžu se ubránit pocitu, že recepty na tyto stránky dáváte z víceméně zištných důvodů; minimálně z potřeby zviditelnit váš byznys.

Toto ale není žádná skrytá reklama. Jednou už jsem to tu vysvětlovala a řeknu to znovu. Naše firma se snaží usnadnit běžnému českému uživateli přípravu klasických asijských jídel. Nejedná se o žádné pochybné instantní polotovary, ale výrobky nejvyšší kvality. Každé jídlo zde zveřejněné nejprve osobně vyzkoušíme a uvaříme a poté, co si ověříme jestli chutná, tak ho i sami nafotíme a zveřejníme.
Netvrdím, že je lepší když clověk použije "polotovar" ve formě směsi bylinek a koření, než kdyby si je sám postupně nakoupil, smíchal nebo dokonce vypěstoval na zahrádce, ale Easy Mix je alternativa pro lidi, kteří nemají moc času, příležitostí a možností na shánění, chtějí aby příprava byla co nejjednodušší.
Co se týká éček, většina jich je zdravotně absolutně nezávadných a neškodných, jako např. E330 kyselina citronová, E412 Guma guar, E415 Xanthan, E300 Vitamín C, E260 kyselina octová - což jsou všechno látky kategorie 0-1 absolutně neškodné. Jediná trochu diskutabilní látka je E621 L-glutaman sodný, ale i ten splňuje přísné normy EU a zdravotně je nezávadný.
Jsou firmy, které jednotlivá éčka maskují za jejich slovní názvy, ale my spotřebitele klamat nechceme a tímto směrem se nevydáváme.

Jj, už to chápu...:-/ Reklama na jakousi prodejnu instantních "asijských" surovin...;-) Tak to jsem byla mimo mísu, moc se omlouvám...;-) Tento typ skryté reklamy podporovat nechci...

Elisa,neviem o com pises ? my sa nerozumieme pozri si link mne to nevadi ja to kupovat nebudem lebo stacia 4 ingrediencie a si to spravim ale ked tu robi skrytu reklamu pre tu firmu tak nech ide na okraj do bannerov do reklam:no:

Nonya, v nejlepším je dobré přestat...
Tahle "éčkománie" je už v Čechách překonaná, každý zná celou řadu lidí, kteří jí podlehli a přesto bojovali s množstvím zdravotních neduhů...a řadu lidí, kteří si zachovávají zdravý rozum, tyhle hodnoty nesledují a stále oplývají pevným zdravím... Ono to nakonec bude v něčem jiném, než v reklamních kampaních, podporovaných podplacenými zdravotníky...;-) Mějme dobrou náladu, mějme se rádi, važme si života, protože to je ve vesmíru výjimečný dar a nekažme si ho pitomostmi, které nám někdo diktuje.

Nonya :yes::yes::yes:, čeho moc, toho příliš;-)

Neviem ci si na spravnej casti tejto stranky tu sa snazime varit lebo reklama vyrobkov je inde.
http://www.sambalshop.cz/store/goods_$000000CE$000...

Pardon to nebolo vsetko to ma este viac Eciek :yes:
látka zvýrazňující chuť E 621 česnek , zázvor, kurkuma, cukr, tamarind (voda, tamarind, cukr, modifikovaný škrob E1414, sůl, ocet, karamel), konzervanty E200, E210, E211, E224

Dufam ze to nedavas detom tento Atjar Mix.Ma tolko E ciek ze to ani pravda nie ...;-(
Složení: cibule, rostlinný olej, šalotková pyré (šalotka 81,5%, voda, sůl 3%, guarová guma, Xanthanová guma, kyselina citronová, antioxidant E300), ořechy candlenuts,

Tématické fráze:
recept na kyselé ryby, kyselé ryby recept, kysele ryby, recepty na kyselé ryby, ryba na sladko, kysela ryba, losos po asijsku, recepty kyselé ryby, kyselé ryby recepty, ryba na sladko kyselo, konzervanty e211, e224, ryby na kyselo, sladko vodni ryby, recepty z kyselych ryb, recept nakysele ryby, recept na ryby na kyselo, kyseli ryby, recept na kyselou rybu, kyselé ryby-recept, losos ve sladko-kyselé marinádě

Suroviny:
ryba mořská, ocet, cukr, olej, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, cibulka, okurka čerstvá,

Přidat fotografie receptu