Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Venkovské italské kuře

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 746 kJ /
1 373 kcal
Bílkoviny149,40 g
Tuky28,20 g
Vláknina91,78 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 1,20 g
Sůl3,02 g
Sacharidy87,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi rozehřejeme olivový olej a maso zprudka opečeme. Krok 2: Vyjmeme ho z pánve a osmahneme na ni nakrájenou cibuli, mrkev, celer a plátky česneku. Krok 3: Vrátíme maso, osolíme, opepříme, přidáme rajčata (v zimě je lepší použít konzervu loupaných) a dusíme doměkka. Krátce před koncem přidáme celerové lístky. Krok 4: Na závěr posypeme bazalkou a už nevaříme.

Zveřejněno 17. 2. 2011

Poznámka autorky maris

Doporučuji podávat s polentou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Venkovské italské kuře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q2w0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Venkovské italské kuře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q2w0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (26)

Eja57:
Nejen chutě, ale i chápání textu se liší, že;-)
Stojí psáno: "Řapík z celeru by u nás bohužel chlapi nejedli..."
No, pokud paní myslí řapíky z bulvového cereru, pak se jim ani nedivím, že

casino: ale no tak:-// recept je o ŘAPÍKATÉM celeru, Ivetca evidentně píše že dala BULVOVÝ celer...a ten ehm nemá kořen ale právě bulvu...kdo nemá vlastní zahrádku a vlastní bulvový celer tak na čerstvé řapíky Z celeru asi nemá nárok....

Ivetca:
No, "řapík z celeru" vs. "řapíkatý celer" tak to je setsakra rozdíl, že ;-):-):-K

Ivetca: :-O ale ten recept je o rajčatech, mrkvi a řapíkatém celeru...:-(

Vyzkoušeno se strouhanou zeleninou (já ji mám tak zamraženou, ona se tak hodí do všeho a teď koncem léta bylo potřeba udělat v mrazáku místo na letošní), tak trochu svíčková, v této úpravě to chce víc rajčat. Řapík z celeru by u nás bohužel chlapi nejedli, takže kořen a petržel pěkně podle Hrušky :-D ale jinak<3<3<3

:yes: Uvařeno - snědeno i :-* sem dostal :yes: Jen sem neměl polentu, kukuřičnou mouku,, tak byly brambory! :-K

Marie Svarcova: velmi doporučuji - u nás doma jedno z top jídel....:yes:

:yes:<3:-K

:-p:yes: to je krása;-):-K

Maruško,:yes:;-)

:-p super hned by som si dal :yes:

A už vím, co bude v neděli k papáníčku ;-):-p, bodík letí :yes:

Ještě jednou děkuji:-)
Aničko, jestli ho budeš kupovat, tak si dej pozor, aby byl opravdu čerstvý, já ho mám ráda i syrový:-p

:-))Maruško ty mě nutíš ten řapíkatý celer opravdu koupit:-*ještě jsem ho nikdy neměla;-)Fotky vypadají báječně a jídlo bude určitě super:-p+12:yes:

Krása;-);-);-)

miluji kuřecí maso a s toutou kombinací je to nádhera :yes::-p děkuji za inspiraci ;-);-)

Ačkoliv jsem po večeři, sbíhají se mi sliny :-p:yes::yes:

moc pěkné, ještě že jsem už jedla;-)+:-K:yes:

k sežrání už od pohledu..:-p a ty bábovičky..no parádička, co dodat:-p:yes::yes:

Teda, to by si sa čudovala, u nás to je problém...mne sa kvôli zeleru nechce polhodinu niekam cestovať. Som vrodene pohodlná.

Děkuji,:-K budu ráda, když vyzkoušíte, je to jednoduché a rychlé.
Magdalenko, já myslím, že by to neměl být takový problém řapíkatý celer sehnat.

Maris, Pajaska má pravdu:yes::yes::-p:-pškoda,že můžu jen 1 bod:-//

Tohle je nádhera pro oko a určitě i na chuť:-!

Máš to pekné...:yes:
len za tým stonkovým zelerom by som ja musela dosť dlho cestovať...

Jaképak venkovské,to je jak z Interhotelu.:-p:yes::yes:

Maris: nádherné fotky a moje oblíbené kuřecí se zeleninou, mňam a bod.

Tématické fráze:
italské kuře, italské kuře recept, italské recepty kuře, italské recepty, italske recepty na kure, konfitované kuře, italsky kuře, venkovské recepty, italský recept na kuře, italské kuře ii, venkovskerecepty, italské kuře na pánvi, kure italske, recepty italské kuře, kure italsky recept, recepty na kuře, italské recepty s obrázky, recept kureci italsky, recept italské kuře, italské kuřecí recepty

Suroviny:
kuřecí stehenní řízky, celer řapíkatý, mrkev, cibule, česnek, rajče, bazalka čerstvá, nať celerová, sůl, pepř, olej olivový

Přidat fotografie receptu