Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš bez míchání (zvládne úplně každý)

Hodnocení receptu je 3,8 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Deninii Deninii

Snadný

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 90 min

105 min (15 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 670 kJ /
1 355 kcal
Bílkoviny215,43 g
Tuky32,76 g
Vláknina18,03 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 2,15 g
Sůl5,00 g
Sacharidy46,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Postup je velmi jednoduchý. Do připraveného pekáče dám nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek, maso, koření, solamyl. Vše pořádně promíchám. Krok 2: V horké vodě si rozpustím masox a přiliji k masu. Pekáček zaklopím alobalem a vložím do trouby. Pečeme na 250°C, 1,5 hodiny.

Zveřejněno 19. 2. 2011

Poznámka autorky Deninii

Tenhle guláš zvládne úplně každý, největší výhoda je, že nemusíte během doby "vaření" vůbec kontrolovat :))

Dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš bez míchání (zvládne úplně každý)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYq0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš bez míchání (zvládne úplně každý)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYq0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Včera jsem zkoušela tento recept, protože se mi nechtělo vařit. Chuťově mi to nechutnalo jako guláš(osobně mi tam chyběla chuť protlaku), ale manželovi to chutnalo,což je pro mě důležité. Jen jsem nedala solamyl, ale nakonec jsem zahustila klasicky.

Receptík jsem dostala od kolegyně z práce. Je to opravdu úžasné, všechno se naháže do pekáče a už se jen můžeme těšit, až se vyndá z trouby. U nás ho máme všichni rádi, jen musím připravit vícero příloh. Dá se jíst úplně se vším:-*.

Tématické fráze:
guláš z pekáče, guláš v pekáči, guláš do pekáče, gulas bez michani, gulaš v pekáčku, guláš bez vaření, gulas pro zacatecniky, gulas na pekaci, guláš z pekáčku, jak dlouho varit gulas, guláš na pekáč, doba vaření guláše, guláš pro lenochy, guláš vpekaci, guláš doba vaření, mrtě dobrá bábovka recept, guláš z trouby bez míchání, guláš do pekacku, míchání koření, troubový guláš

Suroviny:
maso vepřové, cibule, česnek, koření gulášové, paprika sušená sladká, solamyl, sůl, pepř, masox, voda

Přidat fotografie receptu