Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Korzické maso s těstovinami

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kralka005 Kralka005

Náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 936 kJ /
4 765 kcal
Bílkoviny311,32 g
Tuky170,45 g
Vláknina43,50 g
Cholesterol 598 mg
Sodík 539 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy479,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostky 2 x 2 cm, obalíme v hladké mouce, rozpálíme pánev a na oleji maso zprudka osmažíme, přendáme do pečícího pekáče s poklicí, na pánev podle potřeby přilijeme olej a osmažíme na proužky nakrájenou cibuli, přidáme k masu. Krok 2: Do pánve nalijeme polovinu vývaru a necháme výpek přejít varem. Očištěné houby nakrájíme na drobno a přidáme na maso, osolíme a okořeníme, zalijeme vývarem z pánve a pečeme v troubě při 200°C. 90 minut do měkka, po 45 minutách promícháme a podlijeme zbývajícím vývarem. Krok 3: Těstoviny podle návodu uvaříme, zcezené promícháme se syrovým máslem. Na talíři posypeme sekaným libečkem, máme-li ho.

Zveřejněno 19. 2. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Korzické maso s těstovinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y6lE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Korzické maso s těstovinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y6lE

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Výborné:-ppřidala jsem 3 plátky anglické,těstoviny nebyly tak jsme si maso dali s bramborovou kaší:-pfoto a:yes:+4

Recept mi nepřipadá vůbec složitý a právě hovězí maso chce čas.
Každý holt nemá tlakový hrnec.
Hovězí na houbách je výborná klasika, že si myslím, že recept bez fotky dlouho nebude;-):-K:yes:

:-pZajimavy zpusob upravy, jen skoda, ze tu Ivco nemas fotku.
A ten, komu se to zda pracne, muze prece pouzit jiny recept;-):yes:

tak dobrou chuť

Tak to vytvořím v tlakáči za půl hodiny:-//

rozdíl je hlavně v době tepelné úpravy za 90 minut v troubě změkne i desetiletá kráva a osmažení zatáhne maso , které zkřehne a není žvýkavé

Zdá se mi to zbytečně složité. Vlastně je to hovězí na houbách, že?;-) tak já bych osmažila cibuli, na ní to obalené maso v mouce, přidala houby, zalila vývarem a dusila;-)

Tématické fráze:
hovezi maso s testovinami, houby s těstovinami, maso s těstovinami, hovězí kostky s těstovinami, hovězí na houbách s těstovinami, houby s testovinou, pečené maso s těstovinami, houby s těstovinamy recept, hřiby s těstovinami, recept hovězí maso s těstovinami, hovezi.na.houbach.s.testovinami, uprava testovin-vretena, recepty hovězí maso s těstovinami, těstoviny s libečkem, korzické špagety, maso k s těstovinami, recepty s těstovinami, maso na kostky s těstovinami, korzické na houbách, maso s testovinama

Suroviny:
hovězí zadní, mouka hladká, cibule, bylinky, žampióny, olej, sůl, vývar hovězí, těstoviny, máslo, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu