Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 500 kJ / 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,04 g |
Tuky | 46,48 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 138 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 86,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vanilková nebo ovocná zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1gq
Moje poznámka
Vanilková nebo ovocná zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1gq
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 2 hodinami
Turecká vejce
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 22 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno 4. 4. 2025 11:18
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská jemná polévka
AnnaGrabmylerova před 19 minutami
Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Kava 2 před 29 minutami
Banánový koláč podle R.Vaňka
TerezaD před 38 minutami
Špagety aglio olio e peperoncino
Sarka1966 před 1 hodinou
Pečené kuře
Lucek před 1 hodinou
Škvarkové pagáčky
jamara před 1 hodinou
Kantonske kure
Marcela0123 před 1 hodinou
Kuřecí čína
Blofas před 1 hodinou
Hovězí plátky s kapustou a hořčicí
majeva před 1 hodinou
Tématické fráze:
výroba vanilkové zmrzliny,
výroba domácí vanilkové zmrzliny,
recept na ovocnou zmrzlinu,
recepty na ovocnou zmrzlinu,
vodová zmrzlina recept,
domácí vodová zmrzlina,
domácí výroba zmrzliny,
varena zmrzlina,
domácí vanilková zmrzlina,
skořicová zmrzlina,
vanilková zmrzlina recept,
jak vyrobit vanilkovou zmrzlinu,
recept na domácí ovocnou zmrzlinu,
vanilková zmrzlina,
sušená vejce,
výroba domácí zmrzliny z vajec,
jak udělat ovocnou zmrzlinu,
zmrzlina recepty na ovocnou,
výroba domácí zmrzliny,
domácí výroba vanilkové zmrzliny
Suroviny:
cukr vanilkový,
smetana,
žloutek,
cukr,
ovoce
Komentáře (2)