Suroviny
Porce: podle velikosti jedlíků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 525 kJ / 1 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,11 g |
Tuky | 20,30 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 292,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNW0
Moje poznámka
Francouzský chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNW0
Nejnovější recepty
Palačinky s pomerančem
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené brambory s kuřecím mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Bublanina s vínem
Přidáno 10. 9. 2025 09:01:02
Lotus cupcakes
Přidáno 10. 9. 2025 05:00:01
Gulášová polévka s mletým masem
Přidáno 9. 9. 2025 20:51:36
Cizrna na italský způsob
Přidáno 9. 9. 2025 15:02:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Marketa89 před 25 minutami
Kvasnicová se sýrem
Kajkajak před 30 minutami
Losos téměř beze všeho
Elen0766 před 35 minutami
Jahodové knedlíky s jahodovou omáčkou
lucka26 před 42 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
anavob před 48 minutami
Vepřová panenka se sýrem a šťouchanými bramborami
SirDan11 před 1 hodinou
Jednoduchý zeleninový rendlík
TondaJ před 1 hodinou
Buřtguláš samotáře Rermora
radbastim před 6 hodinami
Česneková pomazánka s majonézou
milanow před 7 hodinami
Cuketová pizza
Tynaja před 8 hodinami
Tématické fráze:
francouzský chléb z domácí pekárny,
francouzký chléb,
francouský chléb,
francouzsky chleba z domaci pekarny,
francouzký chleba,
francouzský chléb domácí pekárna,
francouzsky chleb v domaci pekarne,
francouzský chléb z pekárny,
domácí francouzský chléb,
biomlýn březník,
domácí pekárna francouzský chléb,
recept na domácí francouzský chléb,
francousky chleba,
francouzký chléb recept,
francouzsky chleb pekarna,
chleba z domácí pekárny recepty,
francouzský chleba z pekárny,
recept na francouzký chléb,
aktivace drozdi,
francouzskychlebrecept
Suroviny:
droždí instantní,
mouka pšeničná,
máslo,
sůl,
voda
Komentáře (17)