Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslový chléb

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pelda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 077 kJ /
1 691 kcal
Bílkoviny53,50 g
Tuky10,67 g
Vláknina22,81 g
Cholesterol 8 mg
Sodík 3,29 g
Sůl8,00 g
Sacharidy333,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do domácí pekárny dáme nejdříve tekuté suroviny, poté sypké, naposledy přijde droždí. Krok 2: Pekárnu nastavíme na program Základní, stupeň opečení střední.

Zveřejněno 4. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podmáslový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4lJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podmáslový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4lJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Já používám droždí s modrým ptákem a do tohoto chlebu dávám celé balení. Nicméně záleží, jaký typ pekárny máš, takže doporučuju zkusit dát méně, Fermipan neznám, takže moc neporadím;-)

peldo, tady opravdu přijde sáček droždí? Zdá se mi to moc Používám Fermipan a sáček má 11 g.Dala bych tak půlku, tak nevím :-?

Tématické fráze:
podmáslový chléb, podmáslový chléb z domácí pekárny, domaci podmáslový chléb, domácí podmáslový chleba, podmáslový chleba, podmáslový chléb recept, recept na podmáslový chléb, podmáslový chléb recept, podmáslový knedlík, podmaslovy chleba z domácí pekárny, domácí chleba s podmáslím, chléb s podmáslím, domácí chléb s podmáslím, recept na podmáslový chleba, chleba s podmáslím, podmaslove knedliky, fermipan, podmáslovy chleb recepty, podmaslovi chleba, chleb podmaslovy

Suroviny:
voda, podmáslí, cukr, sůl, kmín celý, mouka hladká, mouka žitná chlebová, droždí

Přidat fotografie receptu