Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 41 296 kJ / 9 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,00 g |
Tuky | 1 050,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlíkův ovarový lalok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vY20
Moje poznámka
Kadlíkův ovarový lalok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vY20
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 49 minutami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 5 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 5 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 15 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 15 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřový lalok,
vepřový lalok recept,
vařený vepřový lalok recept,
vepřový lalok recepty,
paprikový lalok,
vepřovy lalok vařeny,
vareny lalok,
vepřový podbradek,
paprikový lalok recept,
uzený lalok,
vařený vepřový lalok,
vepřový lalok uzeny,
vareny podbradek,
uzený lalok recept,
vařený lalok recept,
peceny lalok,
recept na uzený lalok,
vepřový lalok pečený,
podbradek recept,
recept na veprovy lalok
Suroviny:
lalok vepřový,
chilli paprika sušená,
česnek,
paprika sušená pálivá,
petrželka,
libeček sušený,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
omáčka chilli,
omáčka worcesterová,
kečup sladký,
hořčice
Komentáře (38)