Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 674 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,77 g |
Tuky | 7,97 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruský biftek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMZW
Moje poznámka
Ruský biftek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMZW
Nejnovější recepty
Mandlové cupcaky s jarními květy
Přidáno před 1 hodinou
Řízečky z vepřové panenky
Přidáno před 2 hodinami
Jarní polévka s krupicovými noky
Přidáno před 4 hodinami
Brokolice a květák v sýrovo-smetanové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z jarních cibulek s mletým masem a arašídovým máslem
Přidáno před 5 hodinami
Quinoa kaše přes noc
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí roštěná
Dagemar před 1 hodinou
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
morovasarka před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
morovasarka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
morovasarka před 2 hodinami
Dršťková polévka
Antonausprag před 3 hodinami
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Vanika před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Veraap před 4 hodinami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
poirotka před 4 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
JirkaB před 4 hodinami
Řezy míša bez mouky
Evellinka před 5 hodinami
Tématické fráze:
ruský biftek-recept,
ruský biftek na smetaně,
ruské biftečky,
sekaný biftek,
ruský mletý biftek,
ruský byftek,
co je to biftek,
ruskej biftek,
ruske recepty,
pečený ruský biftek,
tatarský bi,
ruskí bivtek,
ruskybiftek,
hovězí sekaný biftek,
rusky steak,
ruský biftek na na smetaně,
recepty-rusky biftek,
rský biftek,
rský biftek,
co je to beaftek
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
petrželka zelená,
čerstvé bylinky,
kapie zelená,
cibule,
žampióny,
smetana,
olej,
mouka hladká
Komentáře (20)