Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas v česneku a bylinkách

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 092 kJ /
500 kcal
Bílkoviny27,27 g
Tuky17,03 g
Vláknina4,06 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 214 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy58,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce ryby osolíme, zakapeme citrónovou šťávou a naložíme do marinády, umíchané z mouky, vajec, bylinek, špetky soli a malého množství mléka - směs by měla ulpívat na mase. Krok 2: Necháme pár hodin marinovat a potom zprudka smažíme ve vyšší vrstvě hodně rozpáleného oleje dozlatova. Smažíme z obou stran, přičemž při smažení první strany maso ještě rovnoměrně potřeme zbytkem bylinkové směsi.
Opečené maso přeskládáme do pekáčku a můžeme ještě asi 15 minut dopéct v troubě, abychom měli jistotu, že je ryba uvnitř hotová.

Zveřejněno 27. 2. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas v česneku a bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9p9x

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas v česneku a bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9p9x

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Těstíčko dělám z piva a taky přidávám provensálské. Krásný recept :yes::yes:+

Elizo:-), díky Danielle jsem si všimla Tvého receptu a mám chuť.... Dělám podobně (místo mléka používám bílé víno, přidávám provensálské) a vždy si hodně pochutnáme... Ukládám a udělám. Máte krásné fotky:-).

Jé, a ta fotečka, všimla jsem si náhodou...a ty nic neřekneš...;-) Krásná.

Daniellko, to jsem ráda:-K. Asi jako každého, i mě nejvíc mě potěší, když podle mě někdo uvaří a pochutná si a ještě to písne:-):-K.

Výborné! Měli jsme s bramborovou kaší a všem moc chutnalo :-K
+1b :yes:

Jana: Doufám, že se oběd povede a napíšeš...;-)

Právě dneska dělám k obědu,tak jsem zvědavá:-)

Tak nevím, ale i Tvých foteček Elizo mám ohromný hlad:-D:yes:

mám uloženo a v plánu zítra k obědu určitě to bude bašta ryby můžeme posílán další bodík.:-p:yes:

Dobré těsťíčko nikdy nic nepokazí;-);-);-)

To bude dobrota:-p+12

Eli,krása.:yes::-pUkládám a posílám bod.

:-p:yes: to je krása, mám uloženo a určitě vyzkouším:yes::-K

Pangase jsem zatím smažila jen ve strouhance, tohle je příjemná změna:yes:

Eli, já a ryby, jakékoliv, jsme kámoši;-):yes::yes::yes:

Moc pekne, pangase bych mohla mit kazdy den,:-) i prirodni i takto, zkusim, je to vzdy vyborne, davam bodik, :-K:yes::yes::yes:ukladam Iva

Tak to vypadá jedle..mňam:-p:yes:+1

to je fotogenické papáníčko:-8:yes::yes:

Hm, to musí být velká dobrota:yes:

Elízo, není vyloučené, že takto udělám tento týden jednu z našich mořských ryb, mám je v plánu, to může být dost dobré a takovej řízek/neřízek;-) Dávám ti zasloužený 2.bodík:yes:

Tématické fráze:
ryba na bylinkách, pangas na česneku, bylinky na ryby, pangasius na bylinkach, ryba na cesneku, pangasius na cesneku, ryby na bylinkách, smazeny pangas, pangasius recepty, pangas recepty, jaké bylinky na ryby, pangas smažení, pangas na česneku-recepty, recepty ryby bylinky, pangasius v bylinkovém těstíčku, ryby a bylinky, recept pangas, pangas v těstíčku, ryba bylinky, knihy o bilinkach

Suroviny:
filety ryby pangasius, česnek, vejce, mouka hladká, mléko, bylinky, šťáva citronová, olej, sůl

Přidat fotografie receptu