Postup přípravy
Krok 1: Chléb seříznout do tvaru boty, vydlabat, naplnit salátem a dozdobit.
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaný dort - bota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gxnY
Moje poznámka
Slaný dort - bota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gxnY
Nejnovější recepty
Čočka beluga s kořenovou zeleninou a pošírovaným vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Linecké pro zamilované
Přidáno před 16 hodinami
Čočková polévka s bulgurem
Přidáno před 16 hodinami
Slaný koláč s hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Barevná srdíčka s perníkovou příchutí
Přidáno před 17 hodinami
Utopenci pro zamilované
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Správně připravená jíška polévku krásně zahustí. Důležitý je poměr tuku a mouky i doba smažení
Bavorské Apfelkücherl aneb Smažené jablečné kroužky: Masopustní specialita voní skořicí a hotová je raz dva
Adolf Hitler jedl maso jen výjimečně a údajně měl v plánu po vítězství ve válce proměnit Němce ve vegetariánský národ
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapékané těstoviny s tuňákem
Kdyzjehlad před 48 minutami
Zapékané brambory s tvarůžky a kuřecími játry
skopek před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
lunav1 před 1 hodinou
Dušená mrkev
lunav1 před 1 hodinou
Katův šleh a bramboráčky
lunav1 před 1 hodinou
Vepřové kostky na kmíně a mrkvi
tara23 před 1 hodinou
Hrnečková buchta s ovocem
Theodora před 5 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Obeson před 5 hodinami
Koblihy
taxiotik@seznam.cz před 16 hodinami
Nejlepší pudinkáče
jitulela před 17 hodinami
Tématické fráze:
dort bota,
boty z chleba,
slaný dort pantofle,
chlebová bota,
bota z chleba,
slaný dort,
dort ve tvaru boty,
dort boty,
pantofle z chleba,
slaný dort pes,
slané dorty pantofle,
slaný dort papuče,
slané pantofle,
slaný dort pantofel,
slane dorty,
chlebové boty,
dort pes,
dorty boty,
slaný dort ve tvaru psa,
dort z chleba - pantofel
Suroviny:
chléb,
salát vlašský,
Komentáře (6)