Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička na myslivecký způsob podle Leoška

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

leosek leosek

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie841 kJ /
201 kcal
Bílkoviny0,30 g
Tuky22,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 295 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy0,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky a přidáme všechny suroviny.Necháme uležet aspon 2 hodiny,nejlépe přes noc v lednici. Krok 2: Na pánev dáme trošku oleje přidáme 1 na kolečka nakrájenou cibuli a nakrájenou menší papriku a osmahneme. Krok 3: Cibuli a papriku odděláme z pánve,na tuto pánev dáma naložené maso a prudce osmahneme, potom přidáme opečenou cibuli z paprikou. Krok 4: Potom přidáme 5 nakrájených sušených švestek,1 rajče 1 LŽÍCI kryst.cukru a chvilku dusíme. Krok 5: Potom podlijeme 3 deci červeného vína a dusíme do té doby až se víno téměř vyvaří nakonec zaprášíme troškou hladké mouky.

Podáváme s bramboráčky a oblohou.

Zveřejněno 1. 3. 2011

Poznámka autora leosek

Chutná to jako zvěřina.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička na myslivecký způsob podle Leoška

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7nXA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička na myslivecký způsob podle Leoška

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7nXA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

leošku tomu nevěřím,udělám to tak,že se masénko bude rozpadat a bude to bez...:-p;-):yes:,ale nic proti tomu,kdo chce samozřejmě ať použije tvůj způsob jak je uvedeno v receptíku.;-)

Kdo nechce glutámáty nemusí,místo toho stačí sůl.Ale to maso nebude tak měkké.

ani já bych tam nedávala glutamát,též tomu nefandím.recept je zajímavý,akorát mi chybí některé věci v surovinách.Sušené švestky,víno,rajče,to by vše tam mělo býti napsaný.A né až v receptu.Jinak se mi líbí,že je u receptíku fotečka a musí to býti jistě dobrota;-):yes:

:-p;-):yes:

já tak nějak ty glutamáty, glutasoly a podobně nemusím....:-//

Rozmýšlam,čo s krkovičkou...neni to zlý nápad;-)a som zvedavá,či to bude naozaj chutiť ako zverina:-p

Tématické fráze:
krkovicka po myslivecku, myslivecký plátek, platky krkovice po myslivecku, kuřecí nudličky na myslivecký způsob, vepřové na myslivecký zpusob, krkovička na maďarský způsob, kureci na myslivecky zpusob, kureci na myslivecky zpusob, krkovička jako zvěřina, maso na myslivecký způsob, zvěřina krkovička, krkovicka po myslivecku marinada, marinada krkovicka po myslivecku, vepřová na myslivecký způsob, myslivecký platek, krkovička na švestkách, myslivecká pánev, vepřové maso na myslivecký způsob, krkovička ka na červeném víně, mysliveclké nudličky

Suroviny:
krkovice vepřová, glutasol, pepř, bobkový list, chilli, koření nové koření, omáčka sojová, olej, ořech muškátový, jalovec

Přidat fotografie receptu