Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lovecká

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fantom

Snadný

Suroviny

Porce: 2 l

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 187 kJ /
284 kcal
Bílkoviny8,40 g
Tuky22,20 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy10,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na horký olej vložíme na kostičky krájenou cibul, orestujeme, přidáme plátky žampionů, znovu krátce orestujeme, zaprášíme moukou, znovu orestujeme a sundáme z ohně. Po chvilce zalijeme mlékem, smetanou a rozmícháme do hladka. Krok 2: Vývar z jelena dáme vařit, za stálého míchání do něj vlijeme směs žampionů, cibule, smetany a mléka, provaříme, dochutíme solí a zjemníme máslem. Podáváme se sekanými bylinkami a lžičkou smetany.

Zveřejněno 4. 3. 2011

Poznámka autora Fantom

kdo nemá možnost z jelena ať zkusí telecí či při nejhorším hovezí

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lovecká

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1YY3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lovecká

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1YY3

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Už troubějííí na horáách jeleni!!:-D:-D:-D Ježkovy oči, kde mám vzít ty kosti, asi půjdu na lov do lesoparku!:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

Úplně tady slintám. :-p Moooc pěkná polívčička. A máš krásné fotky. :yes:

Z jelena nemám ani kostičku;-(, polévka vypadá výborně:yes::-p+

Tématické fráze:
lovecka jatra, lovecká polévka, lovecká směs, polévka z jelena, lovecká játra recept, vyvar z jelenich kosti, lovecké řezy, lovecká kuřecí směs, recept lovecka jatra, lovecké jatra, směs z jelena, lovecká polévka s houbami, lovecka recepty, lovecká směs recepty, lovecka jatra recepty, játra z jelena, recepty na řízky z jelena, recepty ze jelena, recept lovecka směs, recept na lovecká játra

Suroviny:
kost, cibule, žampióny, máslo, smetana kysaná, mléko, mouka hladká, bylinky, olej

Přidat fotografie receptu