Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těsto na pizzu

Dobré těsto na pizzu je základ pro spoustu dobrot, které mají slaný křupavý základ upečený v troubě. Obložte pizzový korpus svými oblíbenými surovinami. Využít můžete i nezpracované zásoby z chladničky.

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lenka-m

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 894 kJ /
2 126 kcal
Bílkoviny59,00 g
Tuky43,50 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy366,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pekárnu nastavíme na program "Těsto". Pekárna uhněte těsto, ale nic nepeče. Krok 2: Hotové těsto po vyjmutí z pekárny vyválíme a dáme na plech, posypaný hrubou moukou. Krok 3: Na těsto rozložíme suroviny podle druhu pizzy a dáme upéct do trouby.

TIP: Nejoblíbenější recepty na domácí pizzu

Zveřejněno 6. 7. 2008

Poznámka autorky lenka-m

Recepty na pizzu najdete v samostatné sekci "Pizza".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těsto na pizzu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/23A

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těsto na pizzu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/23A

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (26)

manina: POZOR: Vámi udávané "1 ml = 1 g" platí jen pro vodu, pro jiné tekutiny ne!!

Z uvedeného množství jsem udělala 4 tenké kulaté pizzy. Těsto je moc dobré. Na okrajích nevysušené křupavé. Jen při hnětení v domácí pekárně jsem musela přidat jak více vody, tak oleje. Asi to bylo moukou, která vsákla všechny tekutiny a těsto bylo stále suché a nespojené. Jinak spokojenost a fotka a bod:yes:

Zdravím, od kdy se udávají tekutiny v gramech? :-p

BaFi: Od té doby, kdy si suroviny na těsto odměřujeme na váze. 1ml = 1 gram. Nemusíme zkoumat čárečky na nějaké odměrce.

Zobrazit starší odpověď

Vynikající recept.Dnes jsem pekla na večeři. Z dávky jsem měla 2 plechy. Jeden větší a menší. Díky :-)

Achjo :-( já si to špatné přečetla a dala tam 350g oleje co s tím?

LENKA MOKRÁ 31. 3. 2014 16:47
SUPER RYCHLOVKA A MNAMKA.DOPORUČUJI :-*:yes:

Díky za recept,potřebovala jsem něco rychlého:yes:

:yes::-):yes: Super recept! Krásně křupavá, jak z pizzerky.S těstem se pěkně pracuje i bez pekárny :-)

Super receptík:-p

Super recept, i když nemám pekárnu, perfektně se mi pizza povedla i v troubě, na pečící papír jsem dala těsto a rozválela a pak přidala různé druhy sýra. Pekla jsem cca 10 min na 200 stupňů a super a rychlovka :yes::yes::yes::yes::yes:

Můžu se zeptat, jak mám to těsto udělat, když nemám domácí pekárnu? Jsem mladá a ještě s vařením nemám moc zkušeností, zde se tu všechno učím;-). Děkuji:-)

Můžu se zeptat, jak to mám udělat, když nemám domácí pekárnu? Jsem mladá a ještě nemám moc zkušenoctí s jídlem :(

Dobrý den, těstíčko super a protože nemám domáci pekárnu udělala jsem je jen tak a nechala zhruba hodinku odpočnout na lince,vyšlo mi na dva plechy a je vážně užasný,přidávám 14-tý bodík :-)

na kolik plechů je toto těsto?? děkuji ;-)

opravdu vynikající těsto :yes:

Tématické fráze:
těsto na pizzu, těsto na pizzu recept, domácí těsto na pizzu, domácí pizza těsto, testo pizza, recept testo pizza, pizza testo, těsto na domací pizzu, pizza těsto recept, těsto na pizzu z domácí pekárny, těsto na pizzu v domácí pekárně, těsto na pizzu domácí pekárna, recept na těsto na pizzu, pizza těsto v domácí pekárně, domácí těsto na pizzu recept, domácí pizza, těsto na pizzu do pekárny, testo pizza recept, pizza recept na testo, těsto na pizzu z pekárny

Suroviny:
voda, olej olivový, sůl, mouka hladká, kvasnice sušené

Přidat fotografie receptu