Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Záhorácký smetanový guláš v Pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sovicka16

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 473 kJ /
2 025 kcal
Bílkoviny188,13 g
Tuky114,47 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 688 mg
Sodík 7,41 g
Sůl18,00 g
Sacharidy53,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jelikož mám hrnec s kameninovou nádobou tak jsem v nádobě na sporáku orestovala cibulku společně s cca 100 g na kostičky nakrájeného uzeného masa. Nádobu s cibulí jsem vložila do PH a přidala ostatní suroviny kromě smetany. Krok 2: Pomalila jsem cca 8 hodin na LOW nakonec jsem přidala smetanu a nechala ještě prohřát. Podávala jsem s houskovým a bramborovým knedlíkem.

Zveřejněno 6. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Záhorácký smetanový guláš v Pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mA3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Záhorácký smetanový guláš v Pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mA3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
pomaly hrnec, rizoto v pomalém hrnci, vepřový guláš v tlakovém hrnci, vepřová plec guláš, hrnec na guláš, srdíčkový guláš, kančí medailonky recept, titanovy hrnec recepty, vepřová plec recepty, recepty na pomalý hrnec, kančí medailonky, guláš s hlávkovým zelím, vepřovi gulaš, guláš z vepřové plece, vepřová plec na houbách, pomaly hrnec veprovy gulas, pomalý hrnec recepty, sádlo v pomalém hrnci, hrnec pomalý, segedinsky gulas z hlavkoveho zeli

Suroviny:
plec vepřová, sádlo, cibule, maso uzené, paprika sušená sladká, voda, sůl, zelí hlávkové, cukr, ocet, smetana, mouka hladká

Přidat fotografie receptu