Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mozartissimo

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fantom

Náročný

Suroviny

Porce: 32ks

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Studené brambory nastrouháme na jemno, lehce osolíme, přidáme vejce, krupici, mouku a zpracujeme těsto, rozdělíme na polovinu a do jedné přimícháme kakao. Krok 2: Těsto rozdělíme každé na 16 dílů. Krok 3: Nugát rozdělíme na 32 dílků, marcipán na polovinu, jednu polovinu marcipánu přibarvíme na zeleno a vytvoříme si pistáciový marcipán, každý marcipán rozdělíme na 16 dílků, do každého kousku marcipánu zabalíme kousek nugátu a takto připravený bonbon zabalíme do kousku těsta, zelené do bílého těsta a bílé do hnědého těsta. Krok 4: Vaříme v páře 10 minut. Podáváme s rozehřátou pistáciovou zmrzlinou.

Zveřejněno 11. 3. 2011

Poznámka autora Fantom

zdroj od kamaráda

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mozartissimo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m2XE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mozartissimo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m2XE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

:-p marcipan možem stále , nepošleš mi zopár guliciek prosíííííím:-D+1:yes:vyzerajú tie guličky tak lákavo

Kamarád má výborné nápady a ty krásné provedení a fotky, Fantome, to je fakt vražedná kombinace :yes::-K.

to vypadá hezky,co hezky přímo k sežrání...:-)):yes:

Jůůů tak to láká k vyzkoušení:-8:-)

ÓÓÓ, to je luxus přímo hmatatelnej...už jsem vařila knedlíky s pralinkama, byly vynikající, tohle bude vychytanější:yes::yes: Kámošovi posílám bod, víc nelze ;-):-p

:-p+8:yes:Komentář už nelze:-*běž na SZ:-!tady by mě žalovali:-D:-D;-)

Taková krááásnááá zeleně zdravá barva:-D:-D:-D:-)):-)):yes:

To vypadá nádherně!A jakou to má chuť?Marcipán a nugát vím jak chutná,ale nevím,jaké chuti je ten obal.Asi by to měla vyzkoušet,že?:yes:

andrejkaa, tak napůl;-)

vypadá to hodně lákavě:yes::-). Určitě bych si nabídla..:-8

ještě jeden dotaz: je kamarád svobodný??:-8

Klarka, zvládla - pravý marcipán už bežne dostaneš...pred nedávnom som si ho ešte musela nosiť z Rakúska.

Nám obyčajne stačí, že "so švihom" uplácame bramborové knedlíky so slivkami...:-D

chocolate 11. 3. 2011 11:32
Mně se to také moc líbí, je vidět, že muži jsou tak trochu "hračičky" a vaří velmi nápaditě a s takovým "švihem"...:yes:

Vypadá to úžasne:-O, no myslím si, že by som to nezvládla.Nemám skúsenosti s marcipánom:-S, ale dala by som sa ponúknuť:-p:-p

andrejkaa, ano;-):yes:

Koukám Fantom zase divoce řádí na těchto stránkách. Zdroj od kamaráda, dotaz: to kamarád takto "běžně vaří"?:yes:

To je opravdu skvělý luxusní dezert:yes::yes::yes:

spagetko je to luxusní dezert, sám jsem z toho byl překvapen:yes:;-)

+:yes: to bych si dala, sladké marcipánové knedlíčky, mňam:-p:-p;-)

To si děláš srandu :-O:-O:-O - jak to chutná? Ale vážně!!!!:-D:-D

Fantome, to je...úchvatné!!!:yes::-O:-K

Tématické fráze:
pistáciová zmrzlina recept, muži vaří, recept z marcipanu, orchidej z marcipánu, recepty na luxusní moučníky, nové moucniky 2011

Suroviny:
brambory, mouka, sůl, vejce, marcipán, kakao, potravinářské barvivo zelené,

Přidat fotografie receptu