Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

isindy isindy

Snadný

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 227 kJ /
1 488 kcal
Bílkoviny85,05 g
Tuky101,87 g
Vláknina22,55 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 5,39 g
Sůl13,00 g
Sacharidy49,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brokolici rozdělíme na malé růžičky velikosti sousta, košťál nakrájíme na špalíčky. Papriky odjadříme a nakrájíme na kostičky 2x2cm. Cuketu nakrájíme na 1cm kolečka. Česnek oloupeme, větší stroužky rozkrojíme. Krok 2: V míse smícháme zeleninu s kořením (sůl podle chuti) a 1 lžící oleje a nasypeme do pekáče. Krok 3: Navrch poklademe klobásu nakrájenou na 4-5cm špalíčky, pocákáme lehce olejem a posypeme grilovacím kořením a přikryté pečeme v předehřáté troubě na 200°C cca 20 min., poté odkryjeme a 10 min. pečeme při 250°C dozlatova. Krok 4: Komu nestačí jako příloha jen zelenina, může doplnit vařenými bramborami.

TIP: Jak připravit vinnou klobásu

Zveřejněno 11. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kwMK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kwMK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Moc hezounké...:-) Všichni stále přemýšlíme a bojíme se, aby nám vinná klobása nerupla, zkoušíme optimální teploty a způsoby motání a spoutávání špejlemi; a naše Isahu ji rovnou dopředu nastříhá, tudíž ji předběhne, milé klobásce nezbyde než se stáhnout a poslušně zůstat, protože praskat už nemá co...;-)
;-):-D "Jak primitivní..." "Ale jak účinné..." :-D:-D

Velmi jedlé:yes::yes:
hanicotton profese se nezapře:yes::yes:

To vypadá skvěle.;-):yes:+1

TO NEMÁ CHYBU! :yes::yes::yes: bodík letí a já si jdu utřít uslintanou pusu :-p

Vinnou klobásu máme moc rádi, většinou ji dělám s lepenicí, vyzkouším i podle Tebe:yes::-p+

:-O:-O na první pohled jsem si myslela, že na fotce jsou useknuté prsty:-D:-D:-D ale vinnou klobásu miluji, tak dávám bodík, protože tuším náramnou mňamku :yes::-p:yes:

A dá se říct, že i lehce dietní ;-):-p:yes::yes:

Tématické fráze:
vinná klobása v troubě, vinná klobása recept, vinná klobása, vinná klobása videorecept, peceme vinnou klobasu, recept vinná klobása, pečeme bílou klobásu, motání klobás, koření na vinné klobásy, koření na klobásy, motání klobásy, vinné klobasý v troubě, vinná klobása pečená v troubě, hodnoceni vinne klobasy, motání vinných klobás, zelené koření, vinne klobasy, klobásy, bílá klobása, vinne klobasy recept

Suroviny:
klobása vinná, brokolice, paprika čerstvá zelená, cuketa, česnek, koření oregáno, koření grilovací, koření do mletého masa, sůl, olej olivový

Přidat fotografie receptu