Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švestkový chléb

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 423 kJ /
2 491 kcal
Bílkoviny68,44 g
Tuky52,45 g
Vláknina39,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,83 g
Sůl12,00 g
Sacharidy416,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pekárne vložíme ingrediencie na cesto v uvedenom poradí a zapneme program Sprint (pekáreň ETA). Krok 2: Po zapípaní vložíme na štvrťky pokrájané sušené slivky a na polovice rozrezané lieskovce a necháme program ďalej bežať.

Zveřejněno 12. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švestkový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NE1N

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švestkový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NE1N

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

No, na něco takového jsem měla ty švestky na roládky. Ale ještě mi zbyly!:-D:yes:

Zajímavé kombinace:-Omůže být dobré:-D:yes:

Moc pěkný chlebíček !

Tématické fráze:
domácí svestkovy chléb, sveskovy nákyp, chléb slivka, sveskovy chleb

Suroviny:
voda, sůl, mouka hladká, mouka žitná, mouka celozrnná, droždí, švestky sušené, ořechy lískové

Přidat fotografie receptu