Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 889 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,25 g |
Tuky | 11,58 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené krůtí žaludky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwG8
Moje poznámka
Dušené krůtí žaludky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwG8
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 12 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 15 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 6 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 6 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 10 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 12 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 12 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 12 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 13 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 14 hodinami
Tématické fráze:
krůtí žaludek,
gulas z krutich zaludku,
dušené žaludky,
zaludky recept,
recepty z krůtích žalůdků,
krutizaluky,
krutizaludky,
krůtí žaludek recept,
pecene kruti zaludky,
kruti zalutky,
krůtí žaludky a srdce,
recept z krutích zaludku,
krůtí srdce a žaludky recept,
recepty ze žaludku,
pánev tiger,
recept na zaludky,
kruti žaludeky,
dusene kureci zaludky,
krůtí dušené,
elektrická pánev tiger
Suroviny:
žaludky krůtí,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
cibulka jarní,
sádlo,
sůl,
koření
Komentáře (4)