Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 889 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,25 g |
Tuky | 11,58 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené krůtí žaludky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwG8
Moje poznámka
Dušené krůtí žaludky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwG8
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 43 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 42 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
krůtí žaludek,
gulas z krutich zaludku,
dušené žaludky,
zaludky recept,
recepty z krůtích žalůdků,
krutizaluky,
krutizaludky,
krůtí žaludek recept,
pecene kruti zaludky,
kruti zalutky,
krůtí žaludky a srdce,
recept z krutích zaludku,
krůtí srdce a žaludky recept,
recepty ze žaludku,
pánev tiger,
recept na zaludky,
kruti žaludeky,
dusene kureci zaludky,
krůtí dušené,
elektrická pánev tiger
Suroviny:
žaludky krůtí,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
cibulka jarní,
sádlo,
sůl,
koření
Komentáře (4)