Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 614 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,21 g |
Tuky | 5,82 g |
Vláknina | 28,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 109,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhlovo-mrkvové placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvgB
Moje poznámka
Jáhlovo-mrkvové placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvgB
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 1 hodinou
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 3 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 5 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 6 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 6 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 7 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 20 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 22 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 22 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 22 hodinami
Tématické fráze:
placky z jáhel,
jáhlovo bramborové placky,
jáhlovo mrkvový koláč,
mrkvove placky,
mrkvové placičky,
jáhly s mrkví,
jahlovo mrkvove karbanatky,
placičky z jáhlové mouky,
jáhlovo rýžové karbanátky,
placky z bezlepkove mouky,
jahlove placicky,
jáhlovo zeleninové karbanátky,
jáhlové karbanátky s bramborem,
ryzovo mrkvove placky,
jáhlové placky s brokolici,
mrkvové placky bezlepkové,
tuřín s cuketou,
jáhlovo cuketové placky,
jáhlové a rýžové placičky,
jáhlový mrkvový koláč
Suroviny:
jáhly,
voda,
bujón zeleninový,
mouka cizrnová,
mrkev,
česnek,
sůl,
olej,
čerstvé bylinky
Komentáře (2)