Suroviny
Porce: cca 24 vrtáku
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 410 kJ / 1 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,51 g |
Tuky | 42,82 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 229,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicový vrták
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JYKv
Moje poznámka
Skořicový vrták
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JYKv
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 4 sekundami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 6 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 19 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
ořechové vrtáky,
sladké vrtáky,
pletence kobližky,
skořicový olej recept,
ořechové vrtáky recept,
recept na boží milosti,
recept ořechové na vrtáky,
recept na koblihy a vrtaky,
pletence obalovane v cukru,
sladký vrták,
koblihove vrtaky recept,
skořicová limonáda recept,
skoricovy olej,
koblihový vrták,
recept na ořechové vrtáky,
vrtak s cukrem,
koblížky obalované mákem,
boží milosti recept,
koblihove smazene suky se skorici,
testo obalovane v skoricovim cukru
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
cukr moučkový,
tuk,
cukr vanilkový,
vejce,
droždí,
sůl
Komentáře (5)