Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 599 kJ / 3 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,68 g |
Tuky | 200,45 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 577 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 34,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso odblaníme, zbavíme přebytečného loje a převážeme provázkem. Na rozpáleném oleji a másle osmažíme cibuli do sklovata a orestujeme opepřené maso. Přidáme namačkaný česnek, posolíme a podlijeme vývarem a vínem asi do poloviny masa.
Krok 2: Dusíme dokud není masíčko měkounké. Doba je různá podle toho jak bylo dobytče dlouho na světě. Průběžně podléváme již zmíněnými tekutinami.
Krok 3: Po změknutí maso vyjmeme, odšpagátkujeme a naporcujeme. Šťávu zahustíme jednoduše tak, že do ní dáme přiměřené množství mouky a rozmixujeme.
Krok 4: Pak ještě musíme provařit alespoň 15-20 minut. Podáváme s tím na co máme zrovna chuť: brambory, knedle, těstoviny.
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na česneku a víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wExX
Moje poznámka
Hovězí na česneku a víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wExX
Nejnovější recepty
Opečené jitrnice s růžičkovou kapustou
Přidáno před 1 hodinou
Brokolicové nočky
Přidáno před 9 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 18 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 20 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 21 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Opečené jitrnice s růžičkovou kapustou
Neregistrovaný před 1 minutou
Bramborové placky
Neregistrovaný před 2 minutami
Hovězí plátky na špeku a pórku
tara23 před 4 minutami
Salát z vajec a cibule
Neregistrovaný před 5 minutami
Mascarpone poháry
Neregistrovaný před 8 minutami
Muffiny s quinoou a kokosem
Neregistrovaný před 9 minutami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Neregistrovaný před 13 minutami
Kuřecí guláš s bramborovými knedlíky
k.romeo před 14 minutami
Výborné pudinkáče
Neregistrovaný před 22 minutami
Tarhoňa s kuřecím masem na houbách
Neregistrovaný před 27 minutami
Tématické fráze:
hovězí krk na česneku,
hovězí krk na víně,
hovězí krk na červeném víně,
hovězí na víně,
hovězí na česneku,
hovězí medailonky na víně,
hovězí na česneku videorecept,
recepty z hovězího krku na víně,
hovězí krk na česneku recept,
hovězí krk na víně a zelenině,
hovezi na cesneku recept,
recept hovězí krk na víně,
h ovězí krk na na česneku,
recepty hovězína víně,
hovezi medailonky na cesneku,
cesnek ve vine,
hovězí jednoduše,
hovězí maso jednoduše,
recepty-osmažený česnek,
hovězí krk na červene víně
Suroviny:
krk hovězí,
česnek,
cibule,
víno červené,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
mouka hladká,
vývar
Komentáře (3)