Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 599 kJ / 3 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,68 g |
Tuky | 200,45 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 577 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 34,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso odblaníme, zbavíme přebytečného loje a převážeme provázkem. Na rozpáleném oleji a másle osmažíme cibuli do sklovata a orestujeme opepřené maso. Přidáme namačkaný česnek, posolíme a podlijeme vývarem a vínem asi do poloviny masa.
Krok 2: Dusíme dokud není masíčko měkounké. Doba je různá podle toho jak bylo dobytče dlouho na světě. Průběžně podléváme již zmíněnými tekutinami.
Krok 3: Po změknutí maso vyjmeme, odšpagátkujeme a naporcujeme. Šťávu zahustíme jednoduše tak, že do ní dáme přiměřené množství mouky a rozmixujeme.
Krok 4: Pak ještě musíme provařit alespoň 15-20 minut. Podáváme s tím na co máme zrovna chuť: brambory, knedle, těstoviny.
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na česneku a víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wExX
Moje poznámka
Hovězí na česneku a víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wExX
Nejnovější recepty
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 1 hodinou
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 20 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 27 minutami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 3 hodinami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 4 hodinami
Mazanec
Creativewoman před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí krk na česneku,
hovězí krk na víně,
hovězí krk na červeném víně,
hovězí na víně,
hovězí na česneku,
hovězí medailonky na víně,
hovězí na česneku videorecept,
recepty z hovězího krku na víně,
hovězí krk na česneku recept,
hovězí krk na víně a zelenině,
hovezi na cesneku recept,
recept hovězí krk na víně,
h ovězí krk na na česneku,
recepty hovězína víně,
hovezi medailonky na cesneku,
cesnek ve vine,
hovězí jednoduše,
hovězí maso jednoduše,
recepty-osmažený česnek,
hovězí krk na červene víně
Suroviny:
krk hovězí,
česnek,
cibule,
víno červené,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
mouka hladká,
vývar
Komentáře (3)