Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 800 kJ / 2 581 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,31 g |
| Tuky | 93,61 g |
| Vláknina | 184,92 g |
| Cholesterol | 53 mg |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 229,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnová krémová polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y6zR
Moje poznámka
Cizrnová krémová polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y6zR
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 11 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 12 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 13 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 14 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 13 minutami
Dalmatské čufty
Ceesay před 8 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 11 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 13 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 14 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 15 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 15 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 16 hodinami
Tématické fráze:
cizrnová polévka,
cizrnova polevka recept,
polévka z cizrny,
recept na cizrnovou polevku,
recepty polevka z cizrny,
cizrna polévka,
nejlepší recepty z cizrny,
cizrnová polévka recepty,
cizrna recept polévka,
cizrnový krém,
cizrnova polivka,
polévka z cizrny a hub,
cizrna recepty polévka,
polívka z cizrny,
recept polévka z cizrny,
cizrnová polévka s mrkví,
cizrnova polevka-recept,
polévka cizrna,
polevka s cizrny,
recept cizrnova polevka
Suroviny:
cizrna,
brambory,
česnek,
rozmarýn,
slanina anglická,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (23)