Suroviny pro 24
24
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 407 kJ / 5 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,15 g |
Tuky | 337,99 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 3,01 g |
Sodík | 982 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 522,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žloutková fantazie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBA2
Moje poznámka
Žloutková fantazie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBA2
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 10 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 14 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 15 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 6 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 7 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 7 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 10 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 11 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 12 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 12 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 15 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 16 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 16 hodinami
Tématické fráze:
žloutková buchta,
anýzové hobliny,
žloutková pěna,
žloutkova pomazanka,
jak udělat čokoládové hobliny,
žloutkova šlehačka,
buchta žloutková,
žloutkova rolada,
žloutková,
žloutkové řezy recept,
žloutkoá buchta,
žloutková bucha,
rezy fantazie,
kremi na dorty,
kremi do dortu,
žloutkoá buchta,
žlotková buchta,
kuchař vaněk zloutkove řezy,
zloutky,
chvilka pro tebe žloutkové řezy
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
kypřící prášek,
kakao,
olej,
tuk,
mouka hrubá,
mléko,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
žloutek,
máslo,
bílek,
cukr moučkový,
čokoláda
Komentáře (10)