Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ivulinka ivulinka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 982 kJ /
474 kcal
Bílkoviny11,57 g
Tuky41,24 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 298 mg
Sodík 702 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy13,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozmrazené plátky pangase dobře vysušíme papírovou utěrkou, osolíme a opepříme je. Krok 2: V misce si vytvoříme těstíčko tak, že smícháme všechny suroviny a cibuli nastrouháme na hrubém struhadle. Krok 3: Rybu do těstíčka naložíme alespoň na jednu hodinu, pak plátky obalíme ve strouhance. Krok 4: Rozehřejeme na pánvi větší množství oleje a rybu na něm opečeme z obou stran.

Zveřejněno 20. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nYo5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nYo5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Teď to na mě juklo, koukám, že jsem nedala bodík, páč jsme to dělala nedávno a bylo to moc dobrý:-p:-K
Akorát jsem místo hladké mouky dala solamyl, ale to je detailík:-K

Tak se mi pangas naklada v lednicce a sem zvedava jak to dopadne :-)

Sice jsem si hodně poplakala při strouhání cibule - čpí daleko více než když ji krájíš :-)), ale rybička byla moc chutná. Obalila jsem ji v kukuřičné strouhance. Opravdu výborné. :yes:+

Výborná záležitost:yes:...díky za inspiraci :-) náramně jsem si pochutnala:-)):yes:

Mojematysek: pangasius je ryba žijící ve Vietnamu, konkrétně v řece Mekong. Je charakteristická tím, že její maso není tolik cítit rybinou, je jemné a bez kostí. Neobsahuje v sobě tolik vody a klasický trojobal na ní drží bez jakýchkoliv problémů- nesloupne se. Velmi oblíbená v mateřských školách a školních jídelnách.

asi budu za blbecka,ale co je pangasius?:-D:-8 jeste jsem o tom nikdy neslysela:-// vypada to uzasne,kazdopadne davam bodika:yes:

:yes::-p

:-p:-)Další super nápad jak na "pangase" posílám bodík:yes::-p

Hmmmmmm:-O

Krásné fotky o receptu ani nemluvím hned bych si vzala příbor a pustila se do toho:-K:-p:yes:+7

Pangase máme rádi / ať si říká kdo chce co chce:-)) / a toto je další krásný recept:yes::-)+

:-p:-p

k nakousnutí:-p a jednoduché:-K:yes:

Moc hezký recept Ivi, obdivuji, že je strouhanka krásně kompaktní, o výtečné chuti nepochybuji:-K.

Tak to bych si taky dala:-p, krásný jednoduchý recept a úžasně čisté a plastické obrázky...:-)

Tématické fráze:
pangas v těstíčku, pangasius recepty, kureci maso v horcicovem testicku, pangasius v těstíčku, maso v hořčicovém těstíčku, pangassius v testicku, vepřové v hořčicovém těstíčku, pangasius obalený, pangacius v těstíčko, platky v horcicovem testicku, ryba v hořčicovém těstíčku, pangasius, těstíčko na obalení, pangásius obalený, ryba v kukuřičné strouhance, losos v těstíčku, pangaus ve strouhance, losos obalený s hořčicí, maso v testicku s horcici, obalený pangas v strouhance

Suroviny:
pangasius, sůl, pepř, majolka, vejce, cibule, hořčice, mouka hladká, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu