Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 982 kJ / 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,57 g |
Tuky | 41,24 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 298 mg |
Sodík | 702 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYo5
Moje poznámka
Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYo5
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 4 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový beránek
Pajkujka před 24 minutami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 37 minutami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 1 hodinou
Kuře na zelí
Walderama08 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 1 hodinou
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 1 hodinou
Holandské řízky
Lucek před 1 hodinou
Velikonoční nádivka
zackovam před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Smakoun před 2 hodinami
Tvarohová vánočka
zackovam před 4 hodinami
Tématické fráze:
pangas v těstíčku,
pangasius recepty,
kureci maso v horcicovem testicku,
pangasius v těstíčku,
maso v hořčicovém těstíčku,
pangassius v testicku,
vepřové v hořčicovém těstíčku,
pangasius obalený,
pangacius v těstíčko,
platky v horcicovem testicku,
ryba v hořčicovém těstíčku,
pangasius,
těstíčko na obalení,
pangásius obalený,
ryba v kukuřičné strouhance,
losos v těstíčku,
pangaus ve strouhance,
losos obalený s hořčicí,
maso v testicku s horcici,
obalený pangas v strouhance
Suroviny:
pangasius,
sůl,
pepř,
majolka,
vejce,
cibule,
hořčice,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (16)