Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí sekané bifteky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jiri V. Jiri V.

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 322 kJ /
1 033 kcal
Bílkoviny112,72 g
Tuky55,26 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 768 mg
Sodík 591 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy19,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu umelejeme společně s jednou cibulí. Přidáme mouku, vajíčka, osolíme, opepříme. Krok 2: Promícháme, ze směsi uděláme 6 až 8 bifteků. Na oleji opečeme a dáme stranou. Krok 3: Z druhé cibule a mouky uděláme jíšku, zalejeme vodou na řídkou omáčku, přidáme 2 PL octa, 1PL hořčice, bifteky, přisolíme. Krok 4: Pod pokličkou asi 20 minut dusíme, až omáčka zhoustne. Podáváme s bramborem.

Zveřejněno 20. 3. 2011

Poznámka autora Jiri V.

Podle receptu Kapří sekané bifteky z knihy pana Jaromíra Trejbala – Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí sekané bifteky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AQ29

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí sekané bifteky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AQ29

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

:yes::yes::-p

Jirko, skoro stejné :-D Ja mám medzi tými rebrinami zlaté kytičky, ty červené :-D;-)

Rybí receptík to já můžu:-p a tak určitě vyzkouším;-):yes::yes:+1

Jiri V.: no vidíš,:-// nechodíš, nesleduješ, nevíš!:-D:-D Jirko, ryby jsou tvá vášeň a já ráda oceňuji bodem;-):yes:

Podobné jsem dělala/ne pangas/, ryby máme rádi:-pdávám 3. bod:yes::-D

Tejaja - o těch talířích, že je máme stejné, psala Eliza v komentáři u Kuřete po znojemsku :-)):-D

Jirko, ty si mi skoro šľohol taniere :-O:-O:-O:-D:-D:-D Ale recept je výborný :-D:yes:

Jirko, to se ani nedivím :yes: Tak si to zase hezky užij ;-):-K

Díky Zizalo za informace. Budu muset na Topky častěji a sledovat dění.
I když.....otepluje se a táhne mě to ven.....na zahrádku, na ryby....:-)) Tak zase nebude čas. Budu se toulat kolem vody.:-))

Název v pravém sloupci se změní, když někdo přidá nový recept a tím proběhne aktualizace sloupce ;-)

Název Rybí sekané bifteky se mi líbí, je výstižný :yes:
A moc ráda je vyzkouším uvařit :-p

Stejně se název v seznamu nových receptů po změně názvu receptu nezměnil.
Nechám původní název, aby různé názvy v seznamu nových receptů a u receptu nemátly.
Alespoň jsem se naučil dělat úpravy v receptech. :-))

Mně se ten název Rybí sekané bifteky líbil víc, byl přesnější. Myslím, že Fantomovi šlo o to slovo "hovězí", které se tam dostalo zřejmě omylem:-)

Díky Zízalo, nevěděl jsem.
Název jsem změnil. Snad je přesnější.
Vymýšlení názvů mi moc nejde :-(.

Jirko, svůj recept si můžeš editovat sám, stačí pod názvem kliknout na "Upravit" a po opravě zadat dole pod textem "Upravit recept" ;-):-)

Proč bych se měl zlobit?:-) V komentářích může každý vyjádřit svůj názor. ;-)

Jiri V.:Jirko to se nedá nic dělat;-) doufam že se nezlobiš?

Po vložení receptu by název mohli změnit asi jedině administrátoři.
V kuchařce byl recept pod názvem Kapří sekané bifteky.
Dá se použít skoro každá ryba, tak jsem jen zaměnil Kapří za Rybí a zbytek názvu ponechal s odkazem na kuchařku - zdroj receptu.

taky mam rád rybičky ;-)+ ,ale nemohl bych poprosit o změnu názvu, moc nerozumim (Rybí sekaný hovězí steak) Rybí sekaný steak je přesnější protože v surovinách to hovězí maso není:-/, jinak recepis pěkný:yes:

Tématické fráze:
rybí biftečky, sekaná z ryb, rybí steak, sekaný rybí řízek, sekaná recept, ribi sekana, kaprí sekaná, rybí sekaný řízek, sekaná z ryb a masa, sekaná z rybího masa, biftečky z file, rybi biftecky recepty, sekana s ryb, rybí bifftečky, rybí bifftečky, biftek s ryb, recept na rybi steak, sekaná z ryb recept, sekané biftecky z file, bivteky rybí

Suroviny:
pangasius, olej, mouka hladká, cibule, vejce, sůl, pepř, hořčice plnotučná, ocet

Přidat fotografie receptu