Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninové rizoto z remosky

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

luckymoon

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 415 kJ /
338 kcal
Bílkoviny7,65 g
Tuky29,50 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Přímo v nádobě remosky osmažíme na oleji cibuli, přidáme vypranou rýži, krátce orestujeme, přisypeme zeleninovou směs a zalijeme vývarem (já dělala z kostky - 3 zeleninové kostky na 1 litr horké vody). Případně dosolíme, dopepříme - dle chuti. Krok 2: Přiklopíme víkem, pečeme do měkka (20 - 30 min). Podáváme posypané sýrem s čerstvou zeleninou.

Zveřejněno 22. 3. 2011

Poznámka autorky luckymoon

Úplně jednoduchý recept, který s rodinou milujeme a nenašla jsem ho tu.

Lze dělat i v troubě v pekáčku, ale z remosky je nejlepší:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové rizoto z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nYP5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové rizoto z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nYP5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

spagetka: špagetko, nezbývá než souhlasit, už teď se těším, až si v ní na velikonoce upeču kachničku. Už teď slintám.....:-K

Kvety: dobrý dotaz - taky cibulku restuju rovnou na sporáku a až když vše smíchám, dávám pod víko. Omlouvám se, z receptu to není zřejmé. Držím palečky, ať máš spoustu nápadů a dobrých zkušeností s remoskou:-p:-p:-p

Kvety - viz můj 1.komentář, remoska nemá chybu, nauč se ji používat, já na ni nedám dopustit :yes::yes::yes:

Remosku jsem si pořídila, ale pořád jsem se nějak nenaučila ji využívat. Cibulku v remosce osmažíte pod zapnutým víkem nebo dáte mísu remosky přímo na sporák? Jinak recept je fajn, dělám takhle (teda na sporáku) rizoto s kuřecím masem - nejdříve na cibuli orestuju kuřecí maso nakrájené na malé kousky a dál to dělám stejně. Je to rychlé a dobré.

Klariska: Neboj, nedude, když ji tam nasypeš rovnou z mrazáku, tak je akorát, mám to vyzkoušené. :-K Ale každá remoska je jiná i rýže je jiná, takže je třeba vyzkoušet a ochutnat. Jinak určitě lze zeleninku nasypat později.:-p:-)

:yes::yes::-p

Dobrý nápad s rizotem do remosky, jen ta zelenina si myslím bude po dvaceti minutách vaření moc.

Taky remosku vymysleli Češi ;-);-), jinak :-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
rizoto v remosce, remoska recepty kniha, rychlé recepty z remosky, nejlepší recepty z remosky, remoska recepty, zeleninové rizoto, rýže v remosce, rýže z remosky, recepty do remosky, pečeme s remoskou, nejlepší remoska, rizoto zeleninové, zeleninové rizoto recept, recept rizoto v remosce, zeleninové rizoto v troubě, vaření rýže v remosce, recepty z remosky, recepty remoska, nejlepší rizoto, remoska recepty knihy

Suroviny:
olej, cibule, rýže, vývar, směs zeleninová s kukuřicí, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu