Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 415 kJ / 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,65 g |
| Tuky | 29,50 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové rizoto z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYP5
Moje poznámka
Zeleninové rizoto z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYP5
Nejnovější recepty
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 24 minutami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 1 hodinou
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 12 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 13 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka II
JajkaP před 48 minutami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 2 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 8 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 10 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 10 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 10 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 10 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 10 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 12 hodinami
Tématické fráze:
rizoto v remosce,
remoska recepty kniha,
rychlé recepty z remosky,
nejlepší recepty z remosky,
remoska recepty,
zeleninové rizoto,
rýže v remosce,
rýže z remosky,
recepty do remosky,
pečeme s remoskou,
nejlepší remoska,
rizoto zeleninové,
zeleninové rizoto recept,
recept rizoto v remosce,
zeleninové rizoto v troubě,
vaření rýže v remosce,
recepty z remosky,
recepty remoska,
nejlepší rizoto,
remoska recepty knihy
Suroviny:
olej,
cibule,
rýže,
vývar,
směs zeleninová s kukuřicí,
sůl,
pepř
Komentáře (9)