Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 176 kJ / 2 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,83 g |
| Tuky | 69,92 g |
| Vláknina | 58,50 g |
| Cholesterol | 656 mg |
| Sodík | 326 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 413,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldový závin s jablky a zavařeninou posyp. cukrem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B8yQ
Moje poznámka
Špaldový závin s jablky a zavařeninou posyp. cukrem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B8yQ
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 20 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 23 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 2 minutami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 12 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 13 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Tématické fráze:
závin ze špaldové mouky,
jablkový závin ze špaldové mouky,
jablečný závin ze špaldové mouky,
celozrnný závin,
špaldový štrůdl,
závin z celozrnné mouky,
spaldovy jablkovy zavin,
celozrný závin,
celozrnny zavin recept,
kynutý závin ze špaldové mouky,
štrůdl ze špaldové mouky,
kynuty zavin zcelozrnne mouky,
špaldový jablečný závin,
jablkový závin z celozrnné mouky,
recepty špaldový řez,
zavin se skorici,
špaldový koláč s jablky,
třená bábovka ze špaldové mouky,
celozrny strudl,
jablečný závin z celozrnné mouky
Suroviny:
mléko,
cukr vanilkový,
cukr třtinový,
citron,
máslo,
vejce,
mouka špaldová celozrnná hladká mouka,
mouka polohrubá,
droždí sušené,
jablko,
zavařenina višňová,
cukr moučkový,
skořice,
vejce
Komentáře (7)
Z tohoto testa pujde urcite udelat vic dalsich veci, a vzdy to bude ten sam recept, ne novy.