Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 824 kJ / 2 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 288,67 g |
Tuky | 138,42 g |
Vláknina | 14,84 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 96,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius v marinádě se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZmg
Moje poznámka
Pangasius v marinádě se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZmg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 2 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 2 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 2 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 2 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 3 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 4 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 6 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 6 hodinami
Tématické fráze:
pangas v marinádě,
tom kořínek komentář ahoj facebook,
pangas recept,
marinada na pangase,
kost z pangasia v krku,
marinada na rybu se zazvorem,
marináda na ryby se zázvorem,
pangasius se zázvorem,
marinády na pangacius,
pangasius zázvor,
recepty pangasius zazvor
Suroviny:
pangasius,
zázvor,
citron,
mouka hladká,
solamyl,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
omáčka sojová,
olej,
pepř,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
cibulka jarní,
pivo světlé
Komentáře (14)