Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Platýs v křenovo-hořčicové krustě

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny pro 1

4

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 722 kJ /
411 kcal
Bílkoviny6,30 g
Tuky30,84 g
Vláknina4,56 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 1,36 g
Sůl2,75 g
Sacharidy24,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Hořčice smícháme s nastrouhaným křenem a smetanou na hladký krém. Krok 2: Maso namáčíme ve směsi, obalíme v hladké mouce a smažíme v dostatečné vrstvě oleje dozlatova.

Zveřejněno 27. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Platýs v křenovo-hořčicové krustě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NEyv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Platýs v křenovo-hořčicové krustě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NEyv

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

:-p Eli to vypadá úžasně:yes::-K

Hani, ty...taková rybářka?? ;-):-D I když já vlasně ani nevím, jestli to není mořská ryba...:-8 Jdu si něco vygooglit, vím jen, že je to halibut, protože to bylo na obalu...;-)

Netradiční kombinace (hořčice-křen), ale pokud to nepotlačí samotnou chuť ryby tak to bude jistě velmi chutné ;-);-);-)

Tak to vypadá přímo luxusně a platýze jsem ještě nejedla :-K:-K +1

Děkuju...:-K:-K
Dělala jsem a dokonce i jedla platýze poprvé v životě a jsem strašně překvapená, jak je to vynikající ryba...:-p:yes::yes: Budu ho kupovat častěji, jsem úplně zamilovaná :-8;-). Navíc byl bez kostí...:yes:
Špagi, citrónový olej neznám, ale je to, stejně jako citrónový pepř výborný nápad...:yes:

Platýzek, hmmmmmm-mńááám!!:-p:yes:

Eli - polykám a udělám, platýze můžem (teda asi kromě pangase a kapra všechny ryby;-)) - právě tu zkusím ten citronový olej a asi zkusím do křenu dát špetku citronového pepře - přímo to na mě řve :-D:-D, jinak :-p:-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
platyz, hořčicová krusta, platýz recepty, pangasius ryba foto, citronová krusta na rybě, recepty na platýze, platýz ryba, ryba platýz, recepty z platýse, králík v hořčičné krustě, platýz filety recepty, treska v hořčičné krustě, platýs filety recepty kosti, recepty salicorne, řasy salicorne, recepty ryby platýz, ryba v hořčičné krusťe, kapr v horticnem obalu, platýz filety recept, recepty filety z platyze

Suroviny:
hořčice dijonská, hořčice plnotučná, křen strouhaný, smetana ke šlehání, šťáva citronová, mouka hladká, olej, sůl

Přidat fotografie receptu