Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra na fazolkách, rajčatech a jablku

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

HankaPu HankaPu

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 664 kJ /
876 kcal
Bílkoviny105,05 g
Tuky16,51 g
Vláknina24,40 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 858 mg
Sůl2,41 g
Sacharidy66,92 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jablko oloupeme a nastrouháme nahrubo, játra nakrájíme na kousky, cibuli nasekáme nadrobno.
Rajčata nařízneme, spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a nakrájíme. Krok 2: Na oleji osmažíme cibuli, přidáme játra, sůl, pepř a kmín, ppodlijeme troškou vody a restujeme. Po chvíli přidáme jablko, rajčata a fazolky, zalijeme asi 1/4 l bujónu a dusíme do změknutí. Krok 3: V trošce vody rozmícháme škrobovou moučku a játra zahustíme. Pokud chceme mít více omáčky, přilijeme ještě bujón. Krok 4: Dochutíme podle své chuti, můžeme přidat oblíbené bylinky a podáváme s rýží.

Zveřejněno 30. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játra na fazolkách, rajčatech a jablku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MEAG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játra na fazolkách, rajčatech a jablku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MEAG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Pajaja: Pavlí, jsem moc ráda, že chutnalo a díky za pěkné fotky:-K

Hani, byla to velká dobrota. Použila jsem tedy kuřecí játra a ještě k tomu všemu přidala žlutou papriku. Bodík už jsem poslala, jdu vynachválit a dovolila jsem si přidat 2 fotky. . . :-):yes:

Hani, tak dnes jdu na ně! :-K

Haničko, nádherný recept:-!

Vypadá to hezký a pokrm ladí s talířem!:yes::-p

Katico, samozřejmě můžeš solit játra až ke konci, nic tím nezkazíš;-)
Pejajo, určitě to bude dobré i z kuřecích jater:-)

pro katicu: Nejsem autorka, ale já osobně bych tedy solila opravdu až na konci. U vepřových jater určitě, ta by mohla ztvrdnout. Kdyby to byla kuřecí játra, tak u těch to nevadí. :-)

HankaPu-prosim ta ta pecienka- jatra, nestvrdne ked sa osoli uz na zaciatku

Pěkný receptík, Hani! Já tedy vepřová játra také moc nemusím, ale kuřecí mám moc ráda. Takže to vyzkouším z kuřecími. . . :yes: +5

Já játra zbožňuji v jakékoliv úpravě:-p:yes:

:-/Játra moc nemusím,ale v této úpravě bych si je i dala:yes:;-)

Zajímavá úprava, určitě to bude dobré a pikantní :-p +1:yes:

Tématické fráze:
játra na jablkách, kuřecí játra s fazolemi, játra s fazolemi, fazolové lusky s kuřecimi jatry, jatra na rajcatech, veprova jatra na jablkach, játra s fazolky, fazolky s játry, kuřecí játra na cibulce, játra na cibulce a rajcetech, kureci jatra na zelenych fazolkach, kmínové jablko, kuřecí játra fazolky, játra fazolky, játra na cibulce fazolky, kuřecí játra na fazolkách, jatra s jablky recept, játra fazolky recept, játra s s fazolemi, kachni jatra v zelenych fazolkach

Suroviny:
játra vepřová, fazolky zelené, bujón zeleninový, moučka škrobová, jablko, cibule, rajče, olej, kmín celý, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu