Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený květák

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mia2404 mia2404

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 098 kJ /
980 kcal
Bílkoviny116,80 g
Tuky47,51 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 3,96 g
Sůl9,14 g
Sacharidy18,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do vriacej osolenej vody dáme zeleninu a povaríme (pridávam aj troška citrónovej šťavy do vody), zeleninu uvarenú do polomäkka vyberieme na tanier a necháme troška vychladnúť. Krok 2: Potom pokrájame na menšie kúsky, údené mäso na kocky a cibuľu posekáme nadrobno, premiešame všetko, osolíme, okoreníme podľa chuti. Krok 3: Do vymastenej zapekacej misy dáme zmes a zalejeme rozšľahanými vajíčkami. Krok 4: Vložíme do rúry a zapekáme na 170°C asi 30 minút.

Zveřejněno 2. 4. 2011

Poznámka autorky mia2404

Recept pochádza z Dobrého jedla (troška zmenené ingrediencie).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečený květák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GYVL

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečený květák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GYVL

Marie

Komentáře (5)

To bude dobré!:yes:

I mi se to moc líbí!!:-):yes:

dakujeeem :-)

+:yes:toto taky dělám, ale s párkama, uzené tu nějak běžně nefrčí

toto sa mi páči;-)

Tématické fráze:
zapečeny květak, recepty ládi hrušky květák, květák recepty, nadívaný květák, karfiol, zapečený květák láda hruška, zapečený květák recepty, hruška lada recepty květak, zapeceny kvetak ladi hrusky, láďa hruška květák, recepty ládi hrušky květák v sekané, zapekany karfiol, zapečený květák recept, láďa hruška květák v sekané, láďa hruška květák v sekané, lada hruska zapeceny kvetak, láďa hruška-květak v sekané, květák zapečený, květák ládi hrušky, karfiol recepty

Suroviny:
květák, brokolice, mrkev, cibule, vejce, maso uzené, sůl, koření černé mleté, olej

Přidat fotografie receptu