Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

k.radulka k.radulka

Náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 1

6 porcí

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 920 kJ /
2 849 kcal
Bílkoviny264,96 g
Tuky38,24 g
Vláknina37,20 g
Cholesterol 496 mg
Sodík 995 mg
Sůl2,67 g
Sacharidy312,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí odblaníme, rozřízneme na roládu, poklademe kuřecími plátky, osolíme, přidáme salám či slaninu, sýr a fazolky, posypeme grilovacím kořením a česnekem, aby fazolky dostaly chuť. Krok 2: Zamotáme a zajistíme potravinovou nití. Krok 3: Naložíme do marinády a červeného vína nejlépe přes noc. Krok 4: Do pekáčku dáme oloupanou a na půlkolečka pokrájenou cibulku, brambory, mandle, zbytek fazolek a roládu, kterou jsme si opekli naprudko na pánvi ze všech stran, aby se zatáhla. Krok 5: Podlejeme cca 1 dcl vody a zbylou marinádou s vínem a pečeme přiklopené cca 1 hodinu na 180°C - horkovzduch.

Zveřejněno 3. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QNr0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QNr0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Hovězí rolády máme raději než vepřové a tato vypadá hodně jedle :-p +8.bodík :yes:

Moc pekna roladka :-p. Take mam v mrazaku kus svickove, takze uz vim, co z ni bude. Jenom bez te marinady, musim udelat domaci, jaksi neni na trhu.....:-)):yes::yes:.

maris: použila jsem opravdu domácí kus svíčkové pravé ale tím že jsem ji měla v mrazáku tak na minutku nedávám už pustila moc šťávy takže by nebyla tak dobrý naprudko proto jsem pekla:yes:

:-O:yes::yes: Radko, jsi fakt šikovná;-):yes:
Maris, z mého pohledu si myslím, že co se sní a chutná, není škoda.;-)

Moc pěkně to vypadá.

Já nevím tedy jak kdo, ale já bych nikdy svíčkovou nepekla, ale udělala z ní minutku, to by mně jí bylo fakt líto. Použila bych zadní hovězí. Možná,že Radka použila falešnou svíčkovou, ale to by asi napsala. Dobré to určitě je, to ano.

:-p:yes: mňam:yes::-K

Ačkoliv hovězí moc nemusím, tohle bych si dala :-p:yes:

Pěkná roláda:yes: určitě i moc dobrá:yes: +

k.radulka:tak to jo,už tomu rozumím;-):yes:díky:-K

rebeko já je dala hned a to proto že jsou fakt velké takže to v poho přežili ale asi kdybych měla malé tak je tam dám až v půlce vaření:yes:

to bude dobrota:-p:yes::yes:jenom dotaz:ty brambory tam přidáme hned na začátku:-?není to moc:-?péct nové brambory hodinu:-O:-?

Hmmmm, super kombinace ;-);-);-)

Tématické fráze:
pečená falešná svíčková, falešná svíčková ládi hrušky, hovězí svíčková recepty, hovezi svickova, recepty hovezi svickova, roláda z falešné svíčkové, falešná svíčková pečená, falešná svíčková rolada, pomalu pečená falešná svíčková, hovězí falešná svíčková, hovězí svíčková recept, hovězí roláda, tncz nova, tncz nova svíčková, jak dlouho se pece hovezi, balení hovězích rolád, hovezi falesna svickova recepty, hovězí roláda recept, vepřová panenka recepty, tncz svičkova

Suroviny:
svíčková hovězí, prsa kuřecí, fazolky mražené, sýr, slanina, cibule, mandle loupané, víno červené, česnek sušený, koření grilovací, marináda, cibule, víno červené, brambory rané

Přidat fotografie receptu