Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená zelenina

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aadulka aadulka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 174 kJ /
281 kcal
Bílkoviny2,41 g
Tuky22,64 g
Vláknina6,41 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 896 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy15,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brokolici a květák nakrájíme na drobné růžičky. Krok 2: Pokud máme zeleninu čerstvou, tak ji na chvíli necháme spařit na páře nebo uvaříme, aby změkla. Mraženou zeleninu jen rozmrazíme. Krok 3: Připravíme si zálivku. Krok 4: Na olivovém oleji orestujeme zeleninu asi 7 minut. Poté přilijeme zálivku a asi minutu pořád mícháme. Krok 5: Podáváme s masem jako přílohu nebo jako samostatné jídlo, třeba s pečivem.

Zveřejněno 5. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažená zelenina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LYmX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažená zelenina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LYmX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Dnesny obed bola tato zeleninka s grilovanym syrom.Syr sa roztiekal,tak zato tak vyzera.Ale zelenina bola vyborna.:yes::yes::yes:Pouzila som mrazenu zeleninu.

Paradna zeleninka,a ta zalievka mi mi moc paci.Ukladam na vyskusanie,a posielam krasny bodik.:-K:-K:-K:yes::yes::yes::yes:

To sú farby:-K:yes::yes:

uka: Vyzkoušej a uvidíš :-)

vypadá to celkem dobře ,ale kdo ví jak to chutná??? :-D:-D:yes:

:yes:;-)

+8, moc krásně to vypadá:yes:

:-p to je moc pěkné:yes::-K

mnam:yes::-p

:-p:-p:-p:-p:yes::yes::-K

Tak to já zase zeleninku můžu jak syrovou, tak dušenou. :-p:yes:+
Ale souhlasím se špagetkou, určitě bych jí nepředvářela, však ona dušením změkne. Opravdu se z ní pak ztratí zbytečně více vitaminů. ;-)

aadulko, já zeleninu fakt nemusím, fakt ne, ale jsem nucená ji konzumovat a tohle bude první, co si v dohledné době udělám. Jen si dám asi méně oleje, tak 1 lžíci. Super a díky;-):yes::yes::yes:

Já bych čerstvou zeleninu nepředvářela, ale rovnou orestovala - lépe se využijí vitamíny v našem těle a je to zdravější, zachová se vitamínů víc.

Tématické fráze:
smažená zelenina, zelenina smazena, smažená zelenina recept, smažená zelenina na másle, osmažená zelenina, recept smažená zelenina, smažená zelenina recepty, smažená zelenina čína, smažení zeleniny, smazená mrazena zelenina, smažená zelenina jako příloha, recepty smažená zelenina, zeleninové recepty, smažená zelenina do polévky, smažená zelenina, jak smažit zeleninu, jak smažit zeleninu, recept na smaženou zeleninu, zmažená zelenina, jak sparit zeleninu

Suroviny:
brokolice, květák, karotka baby, cibule, olej, voda, omáčka sojová, česnek sušený, zázvor sušený, paprika sušená sladká, škrob

Přidat fotografie receptu