Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí srdíčko ve velkém hrnci

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 616 kJ /
386 kcal
Bílkoviny10,40 g
Tuky1,12 g
Vláknina27,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy76,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Srdce uvaříme v osolené vodě s bobkovým listem, zvlášť uvaříme předem namočené fazole. Na sádle zpěníme krájenou cibuli, zasypeme paprikou, lehce osmahneme a zalijeme vývarem. Krok 2: Vložíme kostky brambor, povaříme, pak přidáme srdce, krájené na kostky, fazole, okořeníme a dosolíme a ještě chvilku povaříme.

Zveřejněno 6. 4. 2011

Poznámka autorky cathleen

Je to takový eintopf, do kterého jsem přidala i trochu zeleniny - máme to tak rádi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí srdíčko ve velkém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nYAE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí srdíčko ve velkém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nYAE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

určitě vyzkouším. máme srdce rádi, jak hovězí, tak vepřové. já je dělám jako rychlosvíčkovou. zkusím i toto :-p

cathleen:súhlas...

chocolate::-)napsalas téměř přesně to, co jsem chtěla říct i já....máme tu přes 18000 receptů a minimálně polovinu, i víc z nich, bych nikdy nerealizovala (pro mě složitý postup, pro členy rodiny "nejedlé" suroviny....vymrčují si, potvory:-D....atd.) Negativní názor u receptu (od člověka, který uvařit nezkusil) mi nijak neublíží, přijde mi jen absolutně zbytečný.

Hovězí srdce v jakékoliv úpravě doporučuji vyzkoušet. Po odkrájení tučného okraje zbyde kus krásného, pevného, libového masa;-)

Hovězí srdce milujeme, kombinace surovin :yes: :-p

fanda:Já osobně nemám potřebu komentovat recepty, které by mně i mé rodině nechutnaly.Proč psát, že nejíme bůček nebo kyselé okurky?Nemám potřebu sdělit autorovi receptu, který si dal práci s popsáním postupu a fotem, že zrovna jeho jídlo by u nás nikdo nejedl.Proč někomu zbytečně ubližovat?Já recept přejdu a hodnotím ty, které mě inspirují a vím, že nám budou chutnat.

čtu zdejší diskusi. Je zajímavé, že když někdo vyjádří názor,
že by mu jídlo nechutnalo, je okamžitě osočován, že to nejedl.
Kdo napíše, že je to dobrota, tak to je v pořádku. Je pravda,
že sto lidí-sto chutí. Už také dokáži odhadnout, co by pravděpodobně chutnalo mně i mojí rodině. Takže trochu porozumění.

Super dobrota ;-);-);-)

Ivi, pěkný recept:yes: já dávám taky hodně cibule, hlavně do gulášú, dostane to ten správný šmrnc:-D:yes::yes: +

V chladných dnech přímo ideální recept a srdce je moc chutné.Vyzkouším tuto přípravu srdce,dělávám na divoko,takže bude změna.Fotka je šťavnatá.:-p:yes::yes:

Jani, hovězí srdíčko je kusisko masa....však - pokud zkusíš - nemusíš dělat z celého. A nám nevadí dát si tenhle hrnec i druhý den znovu:-)

Tolik cibule?:-O Pro kolik je to lidí?

Ja mám srdce rada, je to krásny a chutný kus mäsa.
Robievam guláš z hovädzieho mäsa s fazuľou, ale zo srdca ma nenapadlo...páči sa mi preto tvoj receptík.:yes:

:-))ano, Martino a rebeko, vidíte dobře, i zeleninu jsem přidala....jen jsem to teď nestihla dopsat, ani vložit zbytek fotek, odvolali mě od pc:-D Hned to napravím;-)
Recept mám nachystaný k vložení už od konce ledna....

moc se mi to líbí:yes::yes:ukládám k vyzkoušení,realizace bude snad o víkendu;-)


martina 72: taky se mi zdá,že tam vidím něco navíc:-D:-D:yes:;-)

Já tam vidím i mrkvičku a snad hrášek? Vidím dobře?

jana66:Jano, vnitřnosti sice nejím, ale jen proto bych si nedovolila odsoudit jídlo, které jsem neochutnala.Chutí je přesně tolik, kolik je na světě lidí.

jana66:A ty už jsi to jedla, že víš, že pochutnání nic moc:-?:-O

Myslíte, že to může být dobré? Já tedy moc ne. Je to spatlanina
fazolového a bramborového guláše. Zasytí, ale pochutnání nic moc.

Tématické fráze:
co uvařit z hověziho srdička, hovězí vnitřnosti, hovězí srdce, hoveziho srdicka, hovězí srdce recepty, recept na srdicko, jak uvařit hovězí srdce, recept-hovězí v, hovětí srdíčko recepty, hovězí srdéčko, recepty na hovezi srdce, co uvařit z hovězího srdce, recepty z hovězího srdce, dobroty z hovězího srdce, hovězí srdce recept, hovězí a vepřové srdíčka, recept z hovezich srdicek, recepty hovězí srdíčko video recept, hovezí srddičko, hovězí srdce hrášek

Suroviny:
srdce hovězí, brambory, fazole, cibule, paprika sušená sladká, pepř, sůl, bobkový list, kmín mletý, česnek, sádlo

Přidat fotografie receptu