Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius na másle a bylinkách

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

misza misza

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie328 kJ /
78 kcal
Bílkoviny3,09 g
Tuky1,66 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,81 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pangase osolíme a cibuli nakrájíme na jemné proužky. Krok 2: V hlubší pánvi rozehřejeme máslo a přilijeme trochu oleje. Krok 3: Přidáme cibulku a asi 1 minutu na mírném ohni promícháváme. Krok 4: Potom po celé ploše pánve rozložíme Pangase, posypeme kmínem, bylinkami a nalijeme 250 ml vody ve které jsme rozmíchali 2 lžičky Gustinu. Krok 5: Promícháme a vaříme, dokud není ryba uvařená. Krok 6: Podle chuti dosolíme.

Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Zveřejněno 10. 4. 2011

Poznámka autorky misza

Množství omáčky jsem dělala z dvojité dávky. Omáčky bylo poměrně dost, tak jsem množství v receptu ubrala na polovinu. Samozřejmě si můžeme množství vody a hustotu omáčky upravit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius na másle a bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lvor

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius na másle a bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lvor

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (10)

Tento recept jsem použila, když jsem měla na hlídání brášku a bratrance - větší frfňaly neznám a jak se olizovali ;-):yes: výborné :-p

Všem děkuji za pěkné komentáře:-K Elizo:-)budu ráda, když vyzkoušíš ;-)

Mňam, pangas:-8:yes:

:-p:-p:yes:+5

Uloženo,+bodík posílám:yes: a príma fotky také chválím;-):-K

moc prima rybička:-p+1:yes:

Miszunko, to jsou úžasně šťavnaté fotečky k receptu, který je sympatický svoji jednoduchostí a uchováním původních chutí:yes:. Bylinky používám ráda a hodně, recept rozhodně ukládám a těším se na jeho realizaci:-p:-p. +

misza: vypadá to neuvěřitelně lahodně:-p:yes:

varilamyskakasicku: děkuji;-):-))

:-K:-p :- Tak to muzu vzdycky, take jsem dnes delala file, muzu porad a dokola:-K:-K:-K:yes::yes: mas bodicka ode mne Iva:-K

Tématické fráze:
pangasius recepty v troubě, pangacius na másle, pangas na bylinkách, pangasius recepty, pangasius recepty bylinky, ryba na másle, pangasius na pánvi, panacius na másle, pangasius bylinky, file na másle v troubě, bylinky na ryby, pangasius na masle s bylinkami, pangas v troubě, mražený pangacius, pangasius na bylinkovém másle, pangasius na masle se zeleninou, ryba na bylinkách, pangácius v troubě, ryba na másle a bylinkách, recept pangasius na masle s kminem

Suroviny:
pangasius, cibule, máslo, bazalka čerstvá, petrželka, kmín celý, sůl, gustin, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu