Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 741 kJ / 1 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,23 g |
Tuky | 72,11 g |
Vláknina | 2,27 g |
Cholesterol | 437 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa lehce naklepeme a nařízneme na okrajích.
Krok 2: Asi 4 lžíce olivového oleje promícháme s nakládací směsí Křehké maso, česnekem a petrželkou.
Krok 3: Natřeme na maso a necháme odležet asi 2 hodiny.
Krok 4: Poté maso lehce poprášíme hladkou moukou a zprudka z obou stran opečeme dohněda.
Krok 5: Opečené plátky vložíme do pekáčku, posolíme a opepříme.
Krok 6: Ve výpeku roztopíme asi 2 lžíce másla a přilijeme vývar. Promícháme a nalijeme na maso v pekáčku tak, aby bylo téměř ponořené.
Krok 7: Přikryjeme alobalem a pečeme při mírné teplotě (tak 170°C asi 20 minut.
Krok 8: Na jednotlivé porce masa položíme plátek Parmské šunky, nasypeme čtvrtinu plátků čerstvých žampionů a proužky Hermelínu.
Krok 9: Vrátíme do trouby a zapékáme asi 10 minut.
Zveřejněno 13. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná roštěná s Parmskou šunkou, žampiony a Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X7OW
Moje poznámka
Marinovaná roštěná s Parmskou šunkou, žampiony a Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X7OW
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina s volskými oky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 9 hodinami
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Smetanová rýže se zeleninou a žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Tuňákový salát v tortille
Přidáno 30. 1. 2025 18:00
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno 30. 1. 2025 17:17
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno 30. 1. 2025 12:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 6 minutami
Kuře à la kachna
Neregistrovaný před 7 minutami
Sádlové mini rohlíčky
Lucie Hertlova před 10 minutami
Smažené vdolky
Neregistrovaný před 21 minutami
Zapečený řapíkatý celer s rajčaty a sýry
Neregistrovaný před 30 minutami
Tofu pomazánka se zeleninou
Neregistrovaný před 35 minutami
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 43 minutami
Rajská omáčka s hovězím masem
Neregistrovaný před 50 minutami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
MonkaF před 52 minutami
Kinder Bueno
Neregistrovaný před 55 minutami
Tématické fráze:
vepřová panenka s parmskou šunkou,
vepřová panenka v parmské šunce,
parmska sunka,
panenka v parmské šunce,
roštěnky na žampionech,
roštěná se zampiony,
steak s parmskou šunkou,
vepřová panenka recepty s parmskou sunkou,
parmska sunka na pizze fotky,
roláda s parmskou šunkou,
panenka s parmskou šunkou,
panenka s parmskou šunkou recept,
recept vepřová panenka v parmské šunce,
marinovaný steak z roštěnky se žampiony,
vepřové maso s parmskou šunkou,
veprovy steak s parmskou sunkou,
recept s parmskou šunkou,
pečené maso v parmské šunc,
vepřové maso s parmskou šunkou#utm_source=obrazky.cz,
recepty vepřová panenka s parmskou šunkou
Suroviny:
roštěná hovězí,
šunka parmská,
žampióny,
sýr hermelín,
koření křehké maso,
česnek sušený,
petrželka hladkolistá,
olej olivový,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (16)