Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Košíčky s frikasé

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 488 kJ /
834 kcal
Bílkoviny72,67 g
Tuky53,12 g
Vláknina5,73 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,65 g
Sacharidy13,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lístkové cesto vyvaľkáme na tenúčko, narežeme na štvorce 5x5 cm. Krok 2: Zložíme po 2 papierové košíčky a do každého dáme 3 štvorčeky tak, aby vznikol košíček. Nasypeme do každého trocha šošovice a upečieme. Necháme vychladnúť, potom šošovicu vysypeme, naplníme mäsom a ozdobíme kúskom paradajky, vňate a papriky. Krok 3: Mäso : Sezam nasucho asi 3 min opražíme, pridáme mäso narezané na malé kocôčky, arašidové maslo, tabasco, omáčku, zázvor, chilli, podľa chuti dosolíme a 10 min dusíme. Krok 4: Mäso musí byť vydusené na husto. Necháme vychladnúť.

Zveřejněno 8. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Košíčky s frikasé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GPK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Košíčky s frikasé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GPK

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

tak toto mám ráda listové těsto zbožňuju a košíčky jsou krásné :-K:-K:-K bodík

Tématické fráze:
frikase, bezmasé pokrmy referát, omačky referat, referát studená kuchyně, studená kuchyně referat, vepřové maso referát, referát omáčky, studená kuchyň, omáčka frikase, referaty-maso, frikasé omáčka, studená kuchyně pokrmy, omacky referaty, studené bezmasé pokrmy, referát vepřové maso, omáčky-referát, referat-omacky, referaty studena kuchyne, referat bezmase pokrmy, vepřove maso-referat

Suroviny:
těsto listové, prsa kuřecí, semínka sezamová, máslo arašídové, omáčka sojová, tabasco, chilli, zázvor, sůl

Přidat fotografie receptu