Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chilli con carne bleskem

Hodnocení receptu je 3,8 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

yossi

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 214 kJ /
529 kcal
Bílkoviny26,77 g
Tuky34,41 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,11 g
Sacharidy25,61 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nadrobno nakrájanú cibuľu osmažíme na masti z konzervy bravčového mäsa. Pridáme pokrájané mäso a rozpustíme. Krok 2: Pridáme nakrájané párky, podľa chuti soľ, čierne korenie, červenú papriku a smažime. Pridáme rajčinový pretlak, fazuľu (nálev ale iba z jednej konzervy). Krok 3: Keď to začne variť pridáme rozmrvený bujón a chvíľu povaríme. Pridáme nastrúhaný cesnak, chili, alebo korenie Chilli con carne Kotanyi podľa chuti. Jeme s chlebom, alebo s pečivom.

Zveřejněno 20. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chilli con carne bleskem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YQGp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chilli con carne bleskem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YQGp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Ivan Vojtek 22. 11. 2015 17:06
Simona Skolakova: Ahoj,najlepsia konzerva je z Lidlu, take tie hranate konzervy Oldenhäuser, maju okolo 80 percent masa.U nas stoja okolo 1,49 Eur.www.najcena.si/product/10681/oldenhauser--mesni-narezek-340g

Samozrejme aj rajčinový pretlak ide nahradiť čerstvými rajčinami. Doporučujem tak 5-6 dobre zrelých.

Konzervy nepoužívám, není-li to nezbytné. Tady nebylo.
Masovou konzervu jsem nahradil běžným mletým masem a fazolky jsem udělal čerstvé.
No a to bylo mňamózní! Máš bod a ostatním doporučuji, je to moc dobré.

Klariska:
Dakujem a odskusam.

Ten nápad s bravčovou konzervou do rizota ma zaujal. Je tu niekde naň recept? Ja ju dávam do zemiakov a je to super, ale s ryžou som to ešte neskúšal.

Taky tak dělám, koukám, kolik je tam masa. Celkově proti konzervám nic nemám. Pravda je, že se to nedá srovnat s tím, jaké byly kdysi, ty čínské byly nejlepší, ale i z konzervy se dá udělat super jídlo. Já vepřovku používám většinou na rizoto a všem tak chutná úplně nejvíc.;-)

Díky moc za odpověď,tak koukám,že je to tam u Vás to samé jako tady.;-)

Treba si dať pozor na to, koľko je tam percent mäsa. Tie konzervy kde je pod 60% mäsa nekupujem. Inak keď Vám nechutí bravčové kľudne môže byť aj Hovädzie vo vlastnej šťave, alebo na paprike. Tá výsledná chuť je skoro rovnaká. Ja osobne mám radšej Bravčové alebo Hovädzie na paprike. Ale keď nie je pomôžem si aj niečim iným. Naposledy som to robil s Ďábeským masem na fazuli. Bolo to sice trocha viac pikantné, ale tiež veľmi chutné.:-)

yossi jen se zeptám u Vás máte dobré ty konzervy???tady totiž jsou celkem nepoživatelné,myslím tu vepřovou.Jinak to může být dobrá rychlovka,ale něco bych já osobně dala místo té vepřovky;-)

Tématické fráze:
chilli con carne s klobásou, nejlepší chilli con carne, nejlepší chilli corn carne, chili corn carne s kurecim masem, chilli con carne z konzervy, chilli con carne, chili corn carne, chilli con carne recept s klobásou, chilli con carne kotányi, chilli con carne recept, recept na chilli mast, chilli con carne s parkem, chilli con carne konzerva, chilli con carne s uzeninou, chilli con carne v konzervě, mast z chilli recept, rizoto con carne, konzerva chilli con carne, chilli con carne recepty, chilli con carne z párků

Suroviny:
maso vepřové, párky, protlak rajčatový, fazole, cibule, česnek, sůl, pepř černý, paprika sušená sladká, chilli, bujón

Přidat fotografie receptu