Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kadlik Kadlik

Náročný

Doba přípravy čtvrteční odpoledne

čtvrteční odpoledne

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 355 kJ /
2 475 kcal
Bílkoviny111,40 g
Tuky62,82 g
Vláknina52,40 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 926 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy342,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Salát byl rychlovka a náhlý popud - uvařil jsem hrnec malých brambůrek, které mě zavazely ve špajzu. Oloupal, přetlačil přes kolečko, nakrájel vajíčka, přidal osmahlý na kostičky nakrájený kabanos, 5 minut vařenou tu mraženou zeleninu, zamíchal, ochutil.. Dělal jsem stylem - přiměřeně... se strachem, aby nebylo málo... no a nakonec jako vždy míchal v lavoru, ve kterém jindy v rukách peru barevné trička. Krok 2: Na plech jsem naskládal omyté stříbrnice, vnitřek vycpal medvědím česnekem, zbytek česneku nasypal na ně. Posolil, trošku pepře, kmínu, tymiánu, sušenou červenou papriku.. To v rohu plechu jsou tři kalmaři, kteří taky strašili v mražáku... Tak jsem je tam švihnul... Podlil jsem to vývarem v vepřového ovaru, a dal péct. Za půl hodinky jsem přidal pár oříšků másla. Krok 3: No a po tomto "předkrmu" jsme se s dcerou a pejskama odebrali na zahrádku místní hospůdky, kde jsme si dali zelené pivečko... Teda Kadlík si jich dal osum, hovado nekulturní.

Zveřejněno 22. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ovqz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ovqz

Marie

Komentáře (26)

Kateřina 10. 7. 2011 10:13
Kadlíku,tvoje popisy pracovního postupu sou genialita na druhou.Závěr popisu patřil mistrovi,jako vždy:-D:yes::yes:

To je síla:-((:no::-// tomu říkáte jídlo?? tleskáte:-//:-((

:-)):-)):yes::yes:

Kadlíku dobrý:yes:a osm kousků zeleného;-)skvělý komentář jako vždy:-D:-D:yes:

Kadlíku, to jsi celý ty, udělat chutě a nikoho nepozveš;-) aby si taky s váma dlábnul:-) Kolik je dceři let:-? Máš 16.boda:yes:

Kadlíku, hned bych se nechala pozvat na takovou večeři a ze všeho nejvíc bych si dala to pivo:-8:-D:-)):yes:

No comment. :yes: Dal bych si komplet menu. Jen asi míň "zelenýho".;-) +14

:-D:-D:-D:-D:yes::yes:

Kadlik:mě se to líbí tak,jak to je:en bloc;-):yes::yes::-D:-D:-Djakože komplet;-):-D:yes:

Já se taky přidávám k Rebi, Simče a ostatním: Kadlik má opravdu velice originální komentáře svých pokrmů, u kterých se taky pobavím. Navíc, receptíky, občas též originální, vypadají výborně. :yes::-p Rybičku bych si s chutí dala, jen při své redukci :-// bych volila pro sebe spíš brambory. ;-):yes:+

Kadlik: Mně víc to pivo, zelené neznám :-8 Teda, osm kousků bych neudělala ani omylem, ale ochutnala bych;-)

Kadlik:Kadlíku mne oboje:-D:-D:yes:,ale dám přednost rybě se salátkem;-):yes:

:-D:-D:-D jak vidím ty body, tak by mě zajímalo, jestli se vám líbí ryba s bramborovým salátem nebo to zelené pivo!!!:-D:-D

Co dodat,jen tiše závidět:-O,super:yes::yes::-))

Kadlik je proste dobrej. :-D Recept pekny a vykon v pohostinstvi take uctyhodny. ;-) Posilam 10. bodik. :yes: Take jsem se prijemne pobavila. :-K

Tématické fráze:
holandský pstruh stříbrnice recept, stříbrnice recept, stribrnice atlantska, stříbrnice ryba, holandský pstruh-stříbrnice recepty, holandský pstruh stříbrnice recepty, holandský pstruh stříbrnice, holandský pstruh recept, stříbrnice na másle, recept stribrnice, stříbrnice recepty, večeře, holandský pstruh, ryba stříbrnice, originální večeře recepty, stříbrnice atlantská recept, stříbrnice atlantská recepty, holandský pstruh-stříbrnice, holandský pstruh stříbrnice popis, stribrnice atlanska recept

Suroviny:
brambory, vejce, cibule, okurka čerstvá, šunkový kabanos, směs zeleninová pod svíčkovou, směs zeleninová do polévky, sůl, pepř, hořčice, olej, lák z okurek, paprika sterilovaná, pstruh, česnek mědvědí, vývar, máslo, sůl, paprika sušená sladká, chilli, kmín celý, tymián

Přidat fotografie receptu