Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňákové koule se špagetami

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 996 kJ /
1 194 kcal
Bílkoviny61,18 g
Tuky27,56 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,74 g
Sacharidy169,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špagety uvaríme v osolenej vode. Krok 2: Medzitým 1 tuniaka v oleji vylejeme do misky aj s olejom, pridáme vajce, strúhaný syr, sekanú petržlenovú vňať alebo pažitku a strúhanku tak, aby sme dostali husté cestíčko. Krok 3: Na panvici rozpálime olej a mokrými rukami robíme z cestíčka guličky vo veľkosti golfovej loptičky a vyprážame zo všetkých strán. Vypražené guličky držíme v teple. Krok 4: Scedíme špagety ( nepreplachujeme ), necháme odkvapkať. Do hrnca, v ktorom sa varili špagety, dáme paradajky z konzervy s bazalkou, pridáme špagety a necháme spolu prehriať. Premiešame. Špagety dáme na tanier a obložíme guličkami.

Zveřejněno 24. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákové koule se špagetami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4kX2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákové koule se špagetami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4kX2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (28)

a jak máš veliků ruku do tej hrsti

VoTy: som rada, že chutilo. ;-)

Tak dneska jsme si to dali na obídek a musím říct , že to bylo moc dobré :) děkuji za recept:yes:

skvělý, skvělý, skvělý...moc jsme si pochutnali a alespoň jsem nedělala zase jen obyčejné špagety s tuňákem, ty kuličky jsou mňam;-):-p:yes::yes: +11

Nevím jak mi tohle mohlo ujít...:yes::yes::yes:

Vyzkoušela jsem a je to žůžo dobrota! Na koule jsme všechno kromě sýra zdvojnásobili (víc jsme ho neměli), tuňák byl ve vl.šťávě, ne v oleji a upekli jsme to teda v troubě pod grilem, 250°C-10 min na pečící podložce úplně lehounce potřené olejem. Takže o něco málo dietněji, podávané pouze se zeleninovým salátem, pecka!! Díky za receptík :yes:

Pěkný recept, jen co dojíme zbytky z Velikonoc, jako odlehčení to bude super :-p:yes:

Tak tohle by určitě chutnalo mojí dceři, tuňáka může ve všech podobách - i jen tak z konzervy, s rohlíkem. Ona je vůbec na ty ryby odmala zatížená, dnes tchán ulovil cejna a kapra, tak jsme je grilovali a ona papkala, ani nedutala ;-) Cejn jí chutnal víc...ale v Praze si jistě pochutná i na těchto rybích kuličkách...Recept ukládám, díky. :-p

tak to asi ne-e no :-8 jedinné čím se tvůj recept od albisu liší je 85g strouhanky a čedar:-)

Jenny - neregistrovaný: jasné, že nemôžeš :-D , možno sa Albert inšpiroval tu :
http://www.toprecepty.cz/recept/17263-tunakove-kou...

nemám zapotřebí aby mi někdo něco opakoval:-! copak můžu za to že si teda albert zaplatil někoho kdo vymyslel TOTOŽNÝ recpt s tímto??? můžu za to???

Jenny: opakujem, že na Slovensku obchodná sieť Albert nie je a teda nemôžem vedieť, odkiaľ recept je. Ak neviem, odkiaľ je, nemôžem to napísať. Mimochodom, si presvedčený/ná, že to vymyslel stopercentne niekto z Alberta ?

ovšem já taky reaguji víceméně na registrovanou Jenny;-)

Jenny (neregistrovaný/á) - jako osobnost bys ale měla umět číst komentáře a odpověď autorky by ti měla stačit. To osobnostem totiž stačí.

ne asi... to bude tím že je stejný!!!:-!:-p

vypadá to chutně, ale faktem je, že recept je úplně stejný jako onen z albertu;-)

jéje já se za nikoho nevydávám... já jsem osobnost nemám zapotření dělet ze sebe někoho jiného, tak sorry, že neznám všechny uživatele a uživatelky na zpaměť... jinak předpokládám že když někde recept opíšu nebo odkoukám, tak se za to nestydím a připíši to do poznámek ne??? ach boooože!!:-D:-)):-D

Pěkný, jednoduchý recept:-p:-pdávám 6. bod a určitě brzy udělám:-p:yes:

a navíc v Kyjově není Albert...ale recept se mi líbí:yes:

tady se někdo za mně vydává jako neregistrovaná Jenny...:no::no:děvčata,tak to ne,teda,já jsem jen jedna...laskavě si pište jiná jména...:-//

Jenny:Je úplně jedno,z jakého zdroje;-),když někdo vyzkouší a podělí se o zkušenosti,je to vždycky přínos pro nás ostatní.;-):-)

Já pořád tvrdím, že každý recept už někdy někdo udělal, copak přestaneme uveřejňovat nové recepty, jen proto, že už někde jsou?:-O A jsme u praotce Janečka, který vymyslel řízek, protože mu kus mamuta spadlo do ohně, vyndal ho,spadl na zem a obalil se. A víte, co měl takový pračlověk dětí, které se rozprchly po světě a pak předávali své recepty dál, paměť vynechává,ingredience se liší...:-8:-O jo daň době a času. :-D:-D:-D¨
Fotka je parádní, tuňák mňam - podobvné jsem kdysi něco dělala, takhle ale udělám určitě, leták jsem nedostala:-D:-D:-D
Takže klidně udělejme recepty z letáků, pokud tu x krát nejsou úplně stejné, jen fotku dejme vlastní.:-K:-K :yes::yes::yes:

Jenny (neregistrovaný/á) : nepoznám zdroj, recept som dostala od sesternice z Břeclavi :-D:-D:-D V Košiciach magazín z Alberta nedostať :-D:-D:-D

zdroj:magazín albert:-!

Príliš nie, ono tá bežná konzerva tuniaka nie je veľká a syr je tiež aromatický. ;-)

Vypadá to dobře,není to moc cítět rybinou?::-)):yes:

Kamilka, myslím, že áno, kľudne by sa dali pripraviť v rúre. Veď aj fašírky sa tak dajú urobiť. Je to výborný nápad ugrilovať ich :yes:;-)

Kuličky vypadají výborně! Určitě vyzkouším ;-)
Myslíte si, Tejaja, že by se daly třeba i upéct v troubě pod grilem? Snažím se vyhýbat smažení ve vrstvě oleje...

Tématické fráze:
tuňákové kuličky, tunákové koule, testoviny s tunakovymi koulemi, tuňákové houbové, špagety s tunakem albert, tuňákové masové kuličky, vepřové ve vlastní šťávě se špagetami, ryba z konzervy recepty, tuňákové karlovarské, tunakove kulicky apetit, tuňákové recepty albert magazín, tunakove koule albert, sekana z tunakove konzervy, recepty,ryby se špagetama, recept z tunaka ve vlastni stave se spagetami, kuličky z tunaka albert, tuňákové kuličky albert, kulicky z tunaka, ryba s špagetami, tunakove koule recept

Suroviny:
tuňák v konzervě, vejce, sýr nastrouhaný, petrželka, strouhanka, těstoviny špagety, olej, rajče sekané, bazalka čerstvá, sůl

Přidat fotografie receptu