Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 302 kJ / 1 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,89 g |
| Tuky | 126,45 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 21,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kolínka na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYPg
Moje poznámka
Jehněčí kolínka na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYPg
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Oříškový sen - sušenky
cernar před 21 minutami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 17 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 17 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 17 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 17 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 19 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 20 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 20 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 21 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 21 hodinami
Tématické fráze:
pečené jehněčí kolínko,
recepty.cz,
jak dlouho péct jehněčí,
jehněčí kolínko cena,
pečená jehněčí kolínka,
jehněčí na tymiánu,
konfitované jehněčí,
jak péct jehněčí,
jehněčí kolínko pečené cena,
jehněčí,
on line recepty,
jehneci pecene na tymianu,
jehneci kolinko pecene,
babicovy dobroty jehněčí kolínko,
jehněčí kolínka cena,
pečené jehněčí kolínka,
konfitovaná jehneči,
kolinka,
jak dlouho peco jehněčí maso,
jehněčíkolínka příprava
Suroviny:
koleno jehněčí,
tymián,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
cibule,
česnek,
slanina
Komentáře (10)